Sari la conținut

Model rulota Carado, pare sa faca parte din rulote ce ajung sa multumeasca pe multi cei care doresc sa achizitioneze acest model, datorita marimii spatiului interior si al pretului competitiv. Conform celor descoperite pe site-ul oficial, acest model a face parte din grupul Hymer inca din anul 2007 si bineinteles experienta acestora isi spune cuvantul.

Despre acest model care este realizat in Germania, mai precis in Neustadt, aproape de Dresda, pot scrie ca se prezinta cu un design cat mai normal (parca totusi cu ceva ramas din vechea mentalitate neoccidentala), iar despre echipamentul din interior, dotarea pare cat mai optima. Toate modelele Carado sunt realizate pe caroserii simple si modeste, cu greutati proprii incepand de la 690 kg, pana la 1225 kg si majoritatea se prezinta cu doua spatii pentru dormit, iesind in evidenta paturile supraetajate.

Garantia impotriva infiltratiilor de apa este de 5 ani si avand in vedere totusi ca este un brand german, se poate lua in considerare acest aspect. Lucratura germana isi pune amprenta si la mobilier, prin calitate si atmosfera creata in interior.
Cele cateva imagini ale modelului Delight, cred ca sunt cele care evidentiaza aceste lucruri.

Model rulota Carado

Preturile de vanzare ca si produs nou, incep de la 8700 euro si ajung, in functie de model, pana la 10.300 euro, sume ce nu par asa de mari.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.


Model rulota Carado rulota-carado-portbagajrulota_carado-interiorrulota_carado_interiorrulota-carado-interiorrulota_carado-intrulota-carado-paturirulota_carado-baia

 

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *