Model rulota Fendt Bianco Selection

Modelul de rulota Fendt Bianco Selection, fabricat in anul 2016 si descoperit intr-o reprezentanta in Olanda, mi-a atras privirile si am profitat de ocazie sa aflu cat mai multe despre el.

In primul rand lipsa geamului frontal si aspectul usii la intrare, in care este incorporat un geam, m-au determinat sa „analizez in direct” acest model, fiindca existau destule de multe altele in incinta respectiva, dar el a fost cel dintai, urmand ca pe parcursul vizitei mele la adresa respectiva, sa aflu cate ceva si despre celelalte si carora bineinteles le voi face o mica descriere in articolele urmatoare din blog.

Asadar sa revin la acest model de rulota si citind acel afis prezent pe unul din geamuri, practic la fiecare rulota prezenta exista un astfel de afis, am descoperit ca aceasta rulota, la o lungime a caroseriei de 703 cm (fara protap), detine o greutate proprie de 1220 kg, MMA-ul fiind de 1500 kg.
Avand in vedere anul de fabricatie, consider ca nu este o rulota grea, dar nici usoara.

O data intrat in interior, am descoperit calitatea tapiteriei si a mobilei, mi-a placut aspectul configuratie si bineinteles acel miros de „nou”, pe care nu am cum sa-l descriu in scris 
Amplasamentul celor doua spatii de odihna ofera un destul de suficient loc de miscare, mai ales ca lungimea interioara a caroseriei permite acest lucru.
Bucataria moderna si cabina de baie cu iluminare leduri, sunt alte elemente care dau senzatia de placut, atat timp cat ele sunt noi si neintrebuintate 

Ce nu a fost pe placul meu, a fost pretul de aproape 22 de mii euro (vezi imaginea afisului), care este extrem de mare pentru puterea de cumparare din Romania.
Dar avand in vedere ca pretentiile celor care doresc sa achizitioneze o rulota de afara sunt mai mereu in crestere, nu sunt departe vremurile cand si in aceasta tarisoara a noastra, numarul de posessori de astfel de modele de rulote va creste.
Aceasta este doar o parere a mea, in urma discutiilor telefonice pe aceasta tema cu diferite persoane care dispun cat de cat financiar si isi permit.

model-fendt-biancorulota-bianco-fendtinterior-fendt-biancospatiu-patfendt-bianco-bucatariecabina-baie-fendt-biancodetalii-afis-rulota-fendt-bianco

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.