Model rulota Fendt Bianco Selection

Model rulota Fendt Bianco Selection, fabricat in anul 2016 si descoperit intr-o reprezentanta in Olanda, mi-a atras privirile si am profitat de ocazie sa aflu cat mai multe despre el.

In primul rand lipsa geamului frontal si aspectul usii la intrare, in care este incorporat un geam, m-au determinat sa „analizez in direct” acest model, fiindca existau destule de multe altele in incinta respectiva, dar el a fost cel dintai, urmand ca pe parcursul vizitei mele la adresa respectiva, sa aflu cate ceva si despre celelalte si carora bineinteles le voi face o mica descriere in articolele urmatoare din blog.

Model rulota Fendt Bianco Selection

Asadar sa revin la acest model rulota Fendt Bianco Selection descoperit in reprezentanta Olanda si citind acel afis prezent pe unul din geamuri.
Practic, la fiecare rulota prezenta exista un astfel de afis, astfel am descoperit ca aceasta rulota, la o lungime a caroseriei de 703 cm (fara protap), detine o greutate proprie de 1220 kg, MMA-ul fiind de 1500 kg.
Avand in vedere anul de fabricatie, consider ca nu este o rulota grea, dar nici usoara.

O data intrat in interior, am descoperit calitatea tapiteriei si a mobilei, mi-a placut aspectul configuratie si bineinteles acel miros de „nou”, pe care nu am cum sa-l descriu in scris Model rulota Fendt Bianco Selection 1
Amplasamentul celor doua spatii de odihna ofera un destul de suficient loc de miscare, mai ales ca lungimea interioara a caroseriei permite acest lucru.
Bucataria moderna si cabina de baie cu iluminare leduri, sunt alte elemente care dau senzatia de placut, atat timp cat ele sunt noi si neintrebuintate Model rulota Fendt Bianco Selection 2

Ce nu a fost pe placul meu, a fost pretul de aproape 22 de mii euro (vezi imaginea afisului), care este extrem de mare pentru puterea de cumparare din Romania.
Dar avand in vedere ca pretentiile celor care doresc sa achizitioneze o rulota de afara sunt mai mereu in crestere, nu sunt departe vremurile cand si in aceasta tarisoara a noastra, numarul de posesori de astfel de modele de rulote noi de vanzare va creste.
Aceasta este doar o parere a mea, in urma discutiilor telefonice pe aceasta tema cu diferite persoane care dispun cat de cat financiar si isi permit.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Model rulota Fendt Bianco SelectionModel rulota Fendt Bianco Selection reprezentanta in olandainterior rulota reprezentanta in olandabucatarie rulota reprezentanta in olandacabina-baie-fendt-biancodetalii-afis-rulota-fendt-bianco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.