Sari la conținut

Model rulota Fendt Bianco Selection, fabricat in anul 2016 si descoperit intr-o reprezentanta in Olanda in acest an 2017, mi-a atras privirile si am profitat de ocazie sa aflu cat mai multe despre el.

In primul rand lipsa geamului frontal si aspectul usii la intrare, in care este incorporat un geam, m-au determinat sa „analizez in direct” acest model, fiindca existau destule de multe altele in incinta respectiva, dar el a fost cel dintai, urmand ca pe parcursul vizitei mele la adresa respectiva, sa aflu cate ceva si despre celelalte si carora bineinteles le voi face o mica descriere in articolele urmatoare din blog.

Model rulota Fendt Bianco Selection

Asadar, sa revin la acest model rulota Fendt Bianco Selection descoperit intr-o reprezentanta din Olanda si la care am citit acel afis prezent pe unul din geamuri. Practic, la fiecare rulota prezenta exista un astfel de afis, astfel am descoperit ca aceasta rulota, la o lungime a caroseriei de 703 cm (fara protap), detine o greutate proprie de 1220 kg, MMA-ul fiind de 1500 kg. Avand in vedere anul de fabricatie, consider ca nu este o rulota grea, dar nici usoara.

Odata intrat in interior, am descoperit calitatea tapiteriei si a mobilei, mi-a placut aspectul configuratiei si bineinteles acel miros de „nou”, pe care nu am cum sa-l descriu in scris. Amplasamentul celor doua spatii de odihna ofera un destul de suficient loc de miscare, mai ales ca lungimea interioara a caroseriei permite acest lucru. Bucataria moderna si cabina de baie cu iluminare leduri, sunt alte elemente care dau senzatia de placut, atat timp cat ele sunt noi si neintrebuintate.

Ce nu a fost pe placul meu, a fost pretul de aproape 22 de mii euro (vezi imaginea afisului), care este extrem de mare pentru puterea de cumparare din Romania. Dar avand in vedere ca pretentiile celor care doresc sa achizitioneze o rulota de afara sunt mai mereu in crestere, nu sunt departe vremurile cand si in aceasta tarisoara a noastra, numarul de posesori de astfel de modele de rulote noi de vanzare va creste.
Aceasta este doar o parere a mea, in urma discutiilor telefonice pe aceasta tema cu diferite persoane care dispun cat de cat financiar si isi permit.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Articol postat in 2017 si reactualizat in 2023!

Model rulota Fendt Bianco SelectionModel rulota Fendt Bianco Selection reprezentanta in olandainterior rulota reprezentanta in olandabucatarie rulota reprezentanta in olandacabina-baie-fendt-biancodetalii-afis-rulota-fendt-bianco

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact