Sari la conținut

Model rulota Fendt Opal, descoperit ca urmare a deplasarii facute in Olanda, este un alt model, alaturi de modele rulote, care mi-a atras privirile. Din varietatea de modele rulote noi de vanzare oferite spre prezentare de catre firma respectiva, prezentata in articolul O alta deplasare Olanda, intotdeauna ma simt atras de acele rulote care nu le descopar in traseu, pe autostrazi,  si consider ca trebuie sa fac de asa natura sa le descopar direct si sa nu ratez aceste posibilitati de a le viziona indeaproape.

Astfel acest model rulota Fendt Opal 465 SFB, aparea prezentat ca model 2017, iar pretul afisat arata 25 744 euro. Poate pentru buzunarele noastre, destul de scump, dar probabil nu si pentru multi cei cu bani din Olanda. Am realizat cateva imagini, inclusiv panoul care prezinta datele rulotei, detalii pe care nu consider ca mai trebuie postate in articol.

Model rulota Fendt Opal

Ce mai trebuie scris este faptul ca mirosul de nou si tot ceea ce ochii pot vedea, nu se pot descrie in text si/sau imagini, fiindca este ceva unic. Nu pot sa descriu bucuria momentelor parcurse si placerea de a-mi satisface acest hobby al meu de a descoperii cat mai multe modele de rulote.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Articol postat in 2017 si reactualizat in 2023!


Model rulota Fendt OpalModel rulota Fendt Opal modele ruloteinterior modele rulotebucatarie modele ruloteModel rulota Fendt Opaldetalii

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact