Prima pagină » Categoria din blog Despre Rulote » Model rulota Hobby De Luxe 440

Model rulota Hobby De Luxe 440

Model rulota Hobby De Luxe 440, fabricat in 2017 si vizitat in reprezentanta Olanda, este un model rulota compact, realizat  pentru confortul a doua, sau patru persoane.

Cu o lungime totala de 6.138 mm, fara protap avand 4.960 mm, aceasta rulota detine o greutate proprie de 1100 kg, MMA fiind de 1300 kg.
Stiindu-se faptul ca noile generatii au greutati ale caroseriilor destul de mari, consider ca la acest model  cotele se incadreaza in limite acceptabile.

Ce m-a determinat sa realizez cateva imagini in aceasta reprezentanta Olanda, a fost momentul cand am trecut pe langa aceasta rulota si m-a atras personalizarea usii de acces, care se afla pe deschis.
Intrat in rulota si descoperind tot ce se afla la interior, am ramas impresionat de configuratia existenta, de nuanta mobilei si a tapiteriei, a parchetului, de ledurile existente atat in habitac, cat si in dulapurile de haine.
Modulul dedicat bucatariei, contine o combinatie de aragaz cu trei ochiuri si o chiuveta, realizate din inox si care sunt protejate de un geam, un frigider cu o capacitate de 96 litri, alaturi de cateva sertare ce se extind.

Mai pot scrie ca zona patului fix ofera destul spatiu atat deasupra cat si sub, chiar si cele doua canapele aflate la intrare
Ca exista o varietatea de dulapuri cu spatii ample de depozitare, dar trebuie sa scriu ca pot sa ofer un minus pentru cabina de baie.
Acest minus se datoreazadatorita faptului ca peretii nu sunt protejati in totalitate contra apei, asa cum exista la multe modele de rulote second hand care detin cabina pentru dush.
Chiar si cu acest ultim aspect care nu este pe placul meu, cele vazute m-au incantat. Nu mai scriu de mirosul de nou!

Referitor la pretul afisat, din punctul meu de vedere este unul care poate fi accesibil, model rulota Hobby De Luxe 440 SF avand in vedere anul de fabricatie 2017.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Model rulota Hobby De Luxe 440 reprezentanta olanda Model rulota Hobby De Luxe 440 reprezentanta olanda interior Model rulota Hobby De Luxe 440 reprezentanta olanda Model rulota Hobby

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.