Sari la conținut

Asa cum incepeam un topic pe ForumRulote model rulota Hobby este preferatul meu si dupa toate sondajele facute pe internet, se pare ca sunt cele mai multe rulote fabricate ca si numar de unitati.
Nu o sa ma repet cu ce am postat in forumul destinat rulotistilor, doar am sa incerc sa prezint, aici, pe blog, cat mai multe modele rulote, spre deliciul tuturor acelora care au acest hobby.

Am sa incep cu modelul de rulota Hobby Premium, nu de alta, dar este cea care o face mai speciala, comfortul si dotarile fiind de prima clasa.
Tehnologia si optiunile acestei rulote sunt cele care dau siguranta si incredere in timpul deplasarii si chiar atunci cand este campata.
Designul din interior creaza o liniste si o satisfactie totala la acest model rulota Hobby.

Nu o sa scriu despre date tehnice, fiindca sunt constient ca in mare masura nu prea intereseaza prea multe persoane, iar cei care doresc asemenea data pot gasi pe internet.
Fiind multi care doresc sa-si „clateasca” ochii, am sa adaug cateva imagini cu acest model Premium si las pe fiecare sa comenteze in felul sau.

Model rulota Hobby

Pretul unei astfel de rulote incepe de la 19.990 euro si ajunge pana la 27.000 euro, in functie de model.
Modelul prezentat in imagini este Premium 560 UL

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
hobby-premium
rulota hobby
rulota-int
bucatarie-rulota
hobby-baia


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *