Model rulota Hobby

Asa cum incepeam un topic pe Forum Rulote model rulota Hobby este preferatul meu si dupa toate sondajele facute pe internet, se pare ca sunt cele mai multe rulote fabricate ca si numar de unitati.

Nu o sa ma repet cu ce am postat in forumul destinat rulotistilor, doar am sa incerc sa prezint, aici, pe blog, cat mai multe modele, spre deliciul tuturor acelora care au acest hoby si anume rulotele.

Am sa incep cu modelul de rulota Hobby Premium, nu de alta, dar este cea care o face mai speciala din clasa sa, comfortul si dotarile fiind de prima clasa.
Tehnologia si optiunile acestei rulote sunt cele care dau siguranta si incredere in timpul deplasarii si chiar atunci cand este campata.
Designul din interior creaza o liniste si o satisfactie totala.

Nu o sa scriu despre date tehnice, fiindca sunt constient ca in mare masura nu prea intereseaza prea multe persoane, iar cei care doresc asemenea data pot gasi pe internet.
Fiind multi care doresc sa-si „clateasca” ochii, am sa adaug cateva imagini cu acest model Premium si las pe fiecare sa comenteze in felul sau.

Pretul unei astfel de rulote incepe de la 19.990 euro si ajunge pana la 27.430 euro, in functie de model.
Modelul prezentat in imagini este Premium 560 UL
hobby-premium
rulota hobby
rulota-int
bucatarie-rulota
hobby-baia

Ultima actualizare in

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.