Model rulota Home-Car

Model rulota Home-Car este unul din modelele de rulote pe care le-am vizitat recent la un dealer in Olanda si de unde chiar am si achizitionat unul.

Si cum in acest blog nu facusem o prezentare a unui astfel de model de rulota, am realizat cateva imagini la fata locului, am intrebat despre cateva detalii si am decis sa postez aici.

Asfel, modelul care mi-au atras priviri, a fost un Home-Car Racer 49, ce mi s-a parut destul de bine realizat si extrem de curat, iar cand l-am intrebat pe dealerul respectiv despre cine fabrica aceste modele, raspunsul a fost ca au fost realizate de catre cei care produc si rulotele Chateau, Delta, Kip sau Beyerland. Doar ca modelele de rulote Home Car nu se mai fabrica din 2011, iar din anul 2008 denumirea a fost trecuta la Homestar.

Despre modelul de rulota vizitat si caruia i-am facut cateva imagini, ce sa zic!
Culoarea mobilierului si amplasamentul din interior, chiar mi-au placut, iar detaliile referitoare la greutate si dimensiuni ale acestui model realizat in anul 2003, le-am descoperit pe prospectul de vanzare:
– greutate proprie 985 kg, iar MMA-ul 1300 kg;
– lungimea totala 659 cm, iar latimea 230 cm.

Dotarile avute si cele doua spatii de odihna, consider ca se observa in imaginile realizate, iar despre pretul afisat pot scrie ca era de 6450 euro!
Intrebat care ar fi pretul daca doresc sa o cumpar, am primit raspunsul ca nu negociaza mai jos de 6000 euro ironic si cred ca a fost destul de sincer, fiindca doar ce cumparasem una de la el (intradevar nu la banii astia), dar la care s-a negociat destul de bine.
Nu am mai comentat, i-am multumit de informatiile primite si mi-am vazut de ale mele mai departe.

Iata si imaginile realizate in Olanda, in parcul de rulote respectiv:

home car home-carinteriorinterior rulotaincalzirebucatariabaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.