Sari la conținut

Model rulota Home-Car este unul din modele rulote second hand Olanda pe care le-am vizitat recent la un parc rulote al unui dealer si de unde chiar am si achizitionat unul. Si cum in acest blog nu facusem o prezentare a unui astfel de model de rulota, am realizat cateva imagini la fata locului, am intrebat despre cateva detalii si am decis sa postez aici.

Astfel, un model rulota Home-Car Racer 49 care mi-au atras priviri, a fost cel care mi s-a parut destul de bine realizat si extrem de curat. Am intrebat pe dealerul respectiv despre cine fabrica aceste modele, raspunsul fiind ca au fost realizate de catre cei care produc si rulotele Chateau, Delta, Kip sau Beyerland.
Doar ca modele de rulote Home Car nu se mai fabrica din 2011, iar din anul 2008 denumirea a fost trecuta la Homestar.

Model rulota Home-Car

Despre modelul de rulota vizitat si caruia i-am facut cateva imagini, ce pot scrie?!
Culoarea mobilierului si amplasamentul din interior, chiar mi-au placut. Detaliile referitoare la greutate si dimensiuni ale acestui model realizat in anul 2003, le-am descoperit pe prospectul de vanzare:
– greutate proprie 985 kg, iar MMA-ul 1300 kg;
– lungimea totala 659 cm, iar latimea 230 cm.

Dotarile avute si configuratia cu cele doua spatii de odihna, consider ca se observa in imaginile realizate, iar despre pretul afisat pot scrie ca era de 6 450 euro! Intrebat care ar fi pretul daca doresc sa o cumpar, am primit raspunsul ca nu negociaza mai jos de 6 000 euro ironic si cred ca a fost destul de sincer. Doar ce cumparasem una de la el (intradevar nu la banii astia), dar la care s-a negociat destul de bine. Nu am mai comentat, i-am multumit de informatiile primite si mi-am vazut de ale mele mai departe.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand si noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand descoperit in Germania.


Articol postat in 2016 si reactualizat in 2023!

Iata si imaginile realizate in Olanda, in parcul de rulote respectiv:
Model rulota Home-CarModel rulota Home-CarModel rulota Home-Carinterior rulotaincalzire rulota in parc rulotebucataria in parc rulotebaia rulota in parc rulote

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact