Sari la conținut

Model rulota Kip fabricat 1993, o rulota second hand filmata in parc rulote second hand Germania si pentru care doresc sa scriu cateva randuri. Cateva date tehnice despre acest model rulota fabricat in Olanda, cu o istorie destul de bogata:
– lungime 580 cm;
– latime 210 cm;
– greutate totala 1100 kg;
– greutate proprie 850 kg;

Asa cum am mentionat intr-un articol din blog, am scris despre faptul ca nu voi mai rata nicio ocazie de a filma oricare rulota care poate fi, sau care sa fie cunoscuta. Astfel, la ultima deplasare am reusit sa realizez cateva filmari care au aparut si bineinteles vor apare pe canal Youtube BlogRulote.

Despre acest model de rulota, destul de clasic si de cunoscut, pot scrie ca afisa un pret de vanzare de 3800 euro si s-a vandut cu 3600 euro. ultora poate li se pare un pret mare, si asa si este, dar probabil multi nu cunosc faptul ca, asa cum am mai mentionat, pretul rulotelor a explodat in ultimul an de zile.

Preturile au crescut datorita pandemiei Covid si pot declara ca preturile sunt chiar mai mari decat cele afisate acum doi ani, din anul 2019. Exista destui carcotasi care fac fel de fel de comentarii, mai ales pe reteaua de socializare Facebook, la adresa unor multe anunturi postate, numai ca nu consider ca se merita sa-i explici fiecaruia in parte.

Sunt destule cazuri in care recomand fiecaruia sa faca o deplasare si sa-si achizitioneze rulota dorita direct de la sursa, numai ca intotdeauna exista scuze. Dar este mult mai simplu sa comenteze, fara a sti in mare parte ce inseamna aceasta nisa rulote in zilele actuale.


Model rulota Kip fabricat 1993

M-am cam intins cu aceasta introducere, si trebuie sa scriu despre aceasta rulota Kip, model 42 EK, doar ca doream sa fac aceste lucruri cunoscute. Rulota KIP filmata nu este un model care sa nu fie cunoscut, insa pretul cu care s-a vandut m-a determinat sa-l fac cunoscut.

Fiind o rulota fara pretentii, vreau sa evidentiez ca s-a ajuns sa se vanda si astfel de rulote la astfel de preturi.
Filmare realizata demonstreaza o configuratie cu un simplu spatiu de odihna, existand un coltar de mari dimensiuni, un modul bucatarie, o cabina de toaleta. Bucataria consta intr-o chiuveta inox si un aragaz clasic cu 3 arzatoare, alaturi de cateva spatii dedicate vesela si ustensile bucatarie.

Vizavi de modulul de bucatarie, imediat in zona de intrare, in dreapta, exista un frigider cu compartiment congelator, bineintels cu functionare gaz/12V/220V. Incalzirea din rulota este asigurata de o soba Truma cu ventilarea aerului cald.
Cabina de toaleta, amplasata imediat langa bucatarie, consta intr-o toaleta fixa cu golire in exterior, o chiuveta cu dimensiuni considerabile si dotata cu dush.

Pentru a se merita acest pret afisat, trebuie mentionat ca rulota detine un boiler electric de 5 litri, baterie 12V proprie, toate utilitatile din dotare functionale si nu se prezenta cu niciun fel de infiltratii. Chiar am dorit sa filmez zonele in care de regula apar urme de infiltrare a apei. Oricum, trebuie scris ca pretul a fost mic, in comparatie cu ce este acum pe site-urile de anunturi dedicate. Pentru a descoperii mai multe, urmareste videoclipul accesand Rulota Kip fabricata 1993

In finalul acestui articol, asa cum poate am obisnuit pe multi dintre cititorii acestui blog dedicat rulote, fac invitatia de abonare la canal Youtube BlogRulote. Este o invitatie prin care se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, dar mai ales cu prezentari de rulote second hand si rulote noi. Acest canalul Youtube contine filmari din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania si nu face altceva decat sa ajute si sa indrume pe cei care indragesc acest hobby dedicat rulote.
Model rulota Kip fabricat 1993

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *