Model rulota Kip Vision 41 ETD

Modelul de rulota Kip Vision 41 ETD, l-am descoperit odata cu modelul de rulota Adria Adora prezentat zilele trecute.

De fapt, l-a aceasta deplasare facuta in Olanda, am descoperit si pozat mai multe modele de rulote, dar le voi prezenta pe rand, atunci cand timpul imi va permite.
In primul rand vreau sa scriu ca acest model este unul care nu m-a incanta atat de tare, datorita modelului de caroserie la care se suprainalta plafonul. Este un moft al meu de a nu agrea astfel de modele, chiar daca inaltimea interioara ajunge si pana la 2 metri.
Dar cum exista destule persoane care accepta si totodata le place acest model, mi-am zis sa-l prezint, ca doar ce am aflat cate ceva despre el si este bine sa impartasesc si la altii.

Cu alte cuvinte, acest model rulota la care fac referire, are o greutate proprie de 846 kg (cam greu la o asemenea caroserie), MMA fiind de 1200 kg.
Daca a fost ceva care sa-mi de-a o mica satisfactie, a fost interiorul gandit si realizat pentru odihna a trei persoane, prin amplasarea unui pat fix si a unei masute cu doua mici canapele in mijloc.
Despre bucataria existanta, o cabina de toaleta destul de inghesuita cu un wc fix si mobilierul lucrat cat de cat rezistent, nu prea am ce scrie, fiindca nu m-au impresionat prea tare.

Imaginile au fost realizate la un model din anul 2008, care se prezenta si cu un sistem mover atasat, iar  pretul de vanzare 10500 euro mi s-a parut cam exagerat.
Exista foarte multe rulote din acest an si la un astfel de pret, dar la care se pot descoperii mai multe utilitati, nu mai scriu de spatiul interior destul de aerisit, in comparatie cu acest model de rulota Kip.

kip
rulota-kipkip-sp
kip-spate


2 Raspunsuri la "Model rulota Kip Vision 41 ETD"

 1. NICU DINU   22 noiembrie 2016 at 0:11

  Buna seara!
  Ma intereseaza o rulota usoara, de 2-3 persoane, pret si posibilitate de livrare.
  Eventual si fotografie.
  Multumesc!

  Răspunde
 2. Viorel C.   24 noiembrie 2016 at 13:41

  Buna ziua!
  Aceste detalii se pot discuta la telefon 0768710487.
  Nu am cum sa caut eu o rulota si apoi sa postez o fotografie.
  Imaginati-va ca sunt cateva zeci de modele de rulote, iar eu cum sa caut ceva pentru cineva, doar din dorinta de a ajuta?
  Multumesc!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.