Sari la conținut

Model rulota Kip Vision 41, pe care l-am descoperit in parc rulote Olanda odata cu model rulota Adria Adora prezentat zilele trecute pe blogrulote.

De fapt, l-a aceasta deplasare facuta in Olanda, am descoperit si pozat mai multe modele de rulote second hand, dar le voi prezenta pe rand, atunci cand timpul imi va permite. In primul rand vreau sa scriu ca acest model este unul care nu m-a incanta atat de tare, datorita modelului de caroserie la care se suprainalta plafonul.

Este un moft al meu de a nu agrea astfel de modele, chiar daca inaltimea interioara ajunge si pana la 2 metri. Dar cum exista destule persoane care accepta si totodata le place acest model, mi-am zis sa-l prezint, ca doar ce am aflat cate ceva despre el si este bine sa impartasesc si la altii.

Cu alte cuvinte, acest model rulota la care fac referire, are o greutate proprie de 846 kg (cam greu la o asemenea caroserie), MMA fiind de 1200 kg. Daca a fost ceva care sa-mi de-a o mica satisfactie, a fost interiorul gandit si realizat pentru odihna a trei persoane, prin amplasarea unui pat fix si a unei masute cu doua mici canapele in mijloc. Despre bucataria existanta, o cabina de toaleta destul de inghesuita cu un wc fix si mobilierul lucrat cat de cat rezistent, nu prea am ce scrie, fiindca nu m-au impresionat prea tare.

Model rulota Kip Vision 41

Imaginile au fost realizate la un model rulota Kip Vision 41 din anul 2008, care se prezenta si cu un sistem mover atasat, iar pretul de vanzare de 10 500 euro, mi s-a parut cam exagerat. Exista foarte multe rulote din acest an si la un astfel de pret, dar la care se pot descoperii mai multe utilitati, nu mai scriu de spatiul interior destul de aerisit, in comparatie cu acest model de rulota Kip.


Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote. Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Articol postat in 2016 si reactualizat in 2023!
Model rulota Kip Vision 41Model rulota Kip Vision 41 parc ruloteModel rulota Kip Vision 41 parc rulotekip parc rulote

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Model rulota Kip Vision 41”

 1. Buna ziua!
  Aceste detalii se pot discuta la telefon 0768710487.
  Nu am cum sa caut eu o rulota si apoi sa postez o fotografie.
  Imaginati-va ca sunt cateva zeci de modele de rulote, iar eu cum sa caut ceva pentru cineva, doar din dorinta de a ajuta?
  Multumesc!

 2. Buna seara!
  Ma intereseaza o rulota usoara, de 2-3 persoane, pret si posibilitate de livrare.
  Eventual si fotografie.
  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact