Sari la conținut

Model rulota Knaus 2016 descoperit pe pagina celor de la Knaus, un model rulota pentru anul 2016 si pentru am decis sa cateva randuri. Modelul in cauza este Sport&Fun si mi s-a parut destul de elegant si modern, chiar prin designul cu care apare si prin caracteristicile oferite.

Cu o greutate maxim admisa de 1.200 kg (950 kg proprie) si o lungime totala de 625 de centimetri, caroseria aerodinamica a acestei rulote este realizata din poliester armat cu fibra de sticla si poate gazdui patru persoane.

Ce-l deosebeste pe acest model rulota Knaus 2016, in mare masura, este geamul frontal, cu un aspect destul de placut dupa parerea mea, ce  ofera o imagine deosebita si atragatoare. Alte cateva elemente ce dau o nota aparte acestui model, sunt usa de acces, adaugata in partea din spate a rulotei, pe langa cea standard, conceputa de a se putea transporta biciclete sau motoare si scara exterioara pentru depozitarea pe plafon a bagajelor voluminoase.

Din interiorul descoperit cu ajutorul imaginilor, se poate observa mobilierul robust, un spatiu destul de larg, echiparea cu utilitati moderne si o cabina de baie, ce se poate prelungi pentru cabina de dus. Nu stiu cum se poate spala careva prin tragerea acelui sertar (vezi imaginea),dar, sper sa descopar in Olanda (reeditare: intretimp am si realizat imagini) acest model cat de curand si sa-l pot fotografia personal.

Model rulota Knaus 2016

Fiecare, consider ca isi poate imagina, ca dotarile existente si care nu se pot afisa in imaginile adaugate in articol, sunt  de ultima generatie. Iar despre preturile gasite pe site-uri, pot scrie ca incep de la 15 990 euro!
Mult, putin, acum fiecare calculeaza in felul sau.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote.
Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Model rulota Knaus 2016
Model rulota Knaus 2016
rulota-knaus
knaus-rulota
bucataria
frigider
dormitor
pat-knaus
baie-knaus
dus-rulota

Distribuie prietenilor

4 comentarii la „Model rulota Knaus 2016”

  1. Salutare!
    Nu pot sa-mi dau cu parerea la pretul unui astfel de frigider, deoarece este ceva de generatie noua si nu prea am vazut second.
    Referitor la utilitatile acestui model, consider ca orice comentariu se regaseste in imagini.
    Toate cele bune!

  2. Buna si La multi ani!!!
    Viorel, cel mai tare mi se pare frigiderul,ai idee cam cat ar costa ceva asemanator second-hand.(super utilata).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *