Sari la conținut

Model rulota Knaus Eurostar fabricat 2005 vizitat in parc rulote second hand Germania si pentru care incerc sa-i fac o sumara prezentare pentru cei interesati de un astfel model rulota. Impreuna cu un videoclip realizat si postat pe Canal Youtube BlogRulote, cele cateva randuri scrise sper sa duca la o buna cunostere a acestei rulote Knaus, model Eurostar.

Detalii tehnice rulota Knaus Eurostar:
– lungime 720 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1800 kg;
– greutate proprie 1400 kg;

Trebuie sa incep prin a evidentia ca am ramas placut surprins de dotarile acestui model rulota si totodata de configuratia afisata.
Este un model rulota Knaus care se prezinta cu un spatiu de relaxare echipat cu un coltar mare si care bineinteles ca se poate converti in spatiu de dormit, impreuna cu un alt spatiu, dotat un pat fix frantuzesc.

Zona destinata pentru bucatarie se prezinta cu un modul configurat pe un contur semirotund, existant deasupra un blat extrem de generos.
Asa cum se observa si in videoclip rulota Knaus realizat, exista o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare, ambele cu geamuri protectie si un cuptor mare pe gaz.
In acest modul de bucatarie este incorporat si un frigider cu congelator, alaturi de cateva spatii depozitare vesela si cele necesare intr-o bucatarie.

Mobila din rulota se afisa intr-o stare destul de buna, doar cu ceva mici probleme de functionare ale unor sisteme de inchidere.
Iar referitor la dotari, mare mi-a fost mirarea cand am observat ca nu este afisat nicaieri un sistem de incalzire.
Din obisnuinta, ma asteptam ca o soba Truma trebuie sa apara in interior si sa fie cat mai vizibila.
Numai ca la acest model rulota, sistemul de incalzire nu este afisat la vedere, deoarece el consta intr-o centrala amplasata undeva sub patul fix.


Alaturi de aceasta centrala se afla amplasat si un sistem de aer conditionat Truma, ambele fiind reglate cu ajutorul unor comenzi aflate in zona de acces in rulota.
Pot scrie ca in momentul cand am probat sistemul de incalzire, la o temperatura a apei de 60 grade, caldura degajata prin tubulatura existenta era extrem de fierbinte.

Model rulota Knaus Eurostar fabricat 2005

Sansa a facut ca toate aceste utilitati de la acest model rulota Knaus Eurostar fabricat 2005 sa fie probate in prezenta mea de catre prietenul meu, cel care detine acest parc rulote din Germania.
Deoarece rulota s-a vandut in perioada in care ma aflam acolo, toate utilitatile s-au probat inainte de instrainare.

Pretul de vanzare a fost 12 900 euro, rulota fiind cumparata de catre un cetatean german.
Poti urmarii filmarea realizata cu acest model rulota Knaus, accesand videoclip rulota Knaus.

In final, asa cum poate am obisnuit pe multi dintre cititorii acestui blog dedicat rulote, fac invitatia de abonare la canal Youtube BlogRulote.
Este locul in care se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, dar mai ales cu prezentari de rulote second hand si rulote noi.
Acest canalul Youtube contine filmari din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania si nu face altceva decat sa ajute si sa indrume pe cei care indragesc acest hobby dedicat rulote.
Model rulota Knaus Eurostar fabricat 2005

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *