Sari la conținut

Model rulota Knaus Sport 500 FDK, fabricat in anul 2010, l-am descoperit intr-un parc rulote second hand Olanda, la un dealer, o mai veche cunostinta. Din multele modele prezentate spre vanzare de catre respectiva firma, am „pus ochii” pe acest model si pe inca alte cateva (le voi prezenta in alte episoade) si pentru care incerc sa adaug cateva detalii si chiar imagini.

In primul rand, trebuie scris ca acest model rulota Knaus, care a fost realizat pentru confortul a sase persoane, are o greutate proprie de 1130 kg, MMA-ul fiind de 1500 kg. Este un model de rulota destul de greu, cum de fapt sunt majoritatea de rulote de generatii noi.
Lungimea totala este de 728 cm, interiorul caroseriei fiind de 500 cm.

Amplasamentul existent la interior, demonstreaza ca se pot desfasura activitati lejere, la cat spatiu este  disponibil, iar culoarea mobilei creaza un confort destul de linistitor. Marimea paturilor suprapuse, este un element care face diferentierea, in comparatie cu alte modele, pentru ca acest amplasament al paturilor a fost realizat mai mult pentru minori, decat pentru oameni maturi.

Nu detaliez mult despre optiunile care le-am putut observa cu ochiul liber si care in mare parte se observa si in imaginile realizate, dar intrebandu-l pe dealer despre pretul afisat, la modul ca exista cerinte pentru astfel de modele, mi-a zis ca nu poate spune ceva exact si ca o astfel de morca se poate vinde si in doua luni.

Model rulota Knaus Sport 500

Pretul afisat model rulota Knaus Sport 500 era de 14 799 euro, iar pentru export, pretul final cu actele necesare (RDW, asigurare, numar) se putea negocia pana in jur de 14.200 euro. Nu am insistat prea mult pentru a afla pretul exact, doar i-am spus ca ma intereseaza ca idee, sa pot posta in blogul meu si ca o gluma, i-am zis ca daca o cumpara un roman, sa am un procent la vanzare, ca doar merit, nu!


Indragesti acest hobby dedicat rulote second hand si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Model rulota Knaus Sport 500Model rulota Knaus Sport 500knaus-interiorknaus-pat parc ruloteknaus-trapa parc ruloteknaus-baia parc rulotepret Model rulota Knaus Sport 500

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *