Sari la conținut

Model rulota Knaus Tabbert, un model de rulota ce se vrea un concept intre tehnologie si design. Acesta a fost gandirea celor de la Knaus-Tabbert, atunci cand a fost proiectat aceast model de rulota al viitorului. Am descoperit si cateva detalii legate de aceasta marca de rulota Knaus Tabbert.

Modelul se numeste Caravisio si a fost conceput pe parcursul unei perioade de doi ani de catre cei de la Knaus Tabbert, in colaborare cu 20 companii diferite, ca in final sa poata deveni o rulota a viitorului. Salonul de caravane de la Dusseldorf din Germania,  locul unde a fost prezentat in septembrie 2013 acest model a avut peste 175.000 de vizitatori si parerea mea este ca au avut ce urmarii.

Tehnologia creata si destul de sofisticata a acestui model de rulota este plina de  imaginatie. Practic, orice comanda a echipamentului din interior si exterior, poate sa fie controlata prin intermediul unei aplicații smartphone (tableta).

Model rulota Knaus Tabbert

Pretul unei asemenea rulote incepe de la 75.000 euro!
Cateva imagini:

Indragesti acest hobby dedicat despre rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.


Model rulota Knaus TabbertModel rulota Knaus Tabbertcarivisiocaravan-3carivisio-rulotacarivisiocaravan-10

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact