Sari la conținut

Model rulota Sterckeman Starlett Freestyle, vizitat de curand intr-un showroom din Olanda si pentru care bineinteles cam realizat si cateva imagini pentru prezentarea pe acest blog dedicat rulote.

Din start trebuie sa scriu ca aspectul amplasarii rotii de rezeva in zona din spate a caroseriei (nemaintalnit de mine la alt model de rulota), m-a determinat sa fie prima rulota pentru care am incercat sa aflu cat mai multe detalii, chiar daca in locul respectiv existau si alte modele, care oricum le voi prezenta in articolele care vor urma sa apara in blog.

Asadar, acest model rulota Sterckeman, o rulota second hand descoperita in showroom din Olanda, fabricat in anul 2013 in Franta, este o versiune cu doua spatii de dormit pentru confortul a patru persoane. Greutatea proprie a caroseriei este de 890 kg, MMA-ul fiind de 1200 kg. Despre amplasamentul din interior pot scrie ca sunt adeptul acestei configurari, iar finisajele existente pe acea nuanta de culoare portocaliu, chiar m-au incantat.

Patul fix ofera mai mult decat un spatiu de odihna, iar cele doua canapele aflate la intrare, pot oferii un servit al mesei destul de comod, sau chiar modificarea lor pentru realizare a celui de-al doilea spatiu de dormit. Bucataria extrem de compacta si cu aspect modern, spatiul de deasupra se poate chiar marii atunci cand capacele de sticla de la aragaz si chiuveta sunt coborate. Cabina toaletei este extrem de confortabila, oglinda existenta si culorile din interior creaza o adevarata impresie de spatiu.

Model rulota Sterckeman Starlett Freestyle

La final trebuie sa concluzionez ca aspectul caroseriei acestui model rulota Sterckeman Starlett Freestyle, designul interior, dar mai ales cel exterior, cu omnistorul si chiar rotile de aliaj in locul celor de otel, m-a determina sa-l trec la rulote care isi merita atentia. Urmareste cateva imagini in care apare si pretul de vanzare al acestui model de rulota prezentat.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Articol postat in anul 2017 si reactualizat in 2023!
Model rulota Sterckeman Starlett Freestyle Model rulota Sterckeman Starlett Freestyle showroom din Olanda
Model rulota Sterckeman Starlett Freestyle pat-fix-rulotatoaleta-cabina showroom din Olandapret showroom din Olanda

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact