Model rulota T.E.C. Travelbird 415

Cateva randuri despre model rulota T.E.C. Travelbird 415, descoperit in tara rulotelor si pentru care am aflat cateva detalii care consider ca trebuie cunoscute.

Asa cum am scris si in articolul dedicat istoricului marcilor de rulote, modelele de rulote T.E.C. au suferit multe schimbari ale numelui acestui brand de-a lungul vremurilor, iar despre modelul despre care doresc sa afisez cateva informatii trebuie sa mentionez ca atunci cand am trecut pe langa el, singurul aspect care mi-a captat atentia a fost acel model de geam pe rotund si am gandit ca nu strica sa-l pozez si sa incerc sa-l prezint pe acest blog de rulote.
Nu sunt un mare fan al modelelor realizate de catre cei care fabrica aceasta marca de rulota T.E.C., insa nu pot fi indiferent la ce noutati apar mai mereu, indiferent de brand.

Asadar, modelul de rulota la care vreau sa fac referire, este fabricat in anul 2011, are o greutate proprie de 921 kg, MMA-ul fiind de 1100 kg, greutati care sunt destul de acceptabile, avand in vedere ca in majoritatea cazurilor de rulote de generatie mai noua, aceste greutati sunt mai mereu destul de mari.
La o lungime totala a caroseriei de 627 cm, ma asteptam ca in interior sa descoper un mare spatiu pentru confort, insa nu am vazut ceva care sa fie intradevar deosebit.
Doua canapele cu o masa, o bucatarie conceputa destul de modern, o cabina de toaleta foarte simpla si un pat fix cu o oglinda la interior pe peretele frontal, care nu-si are rostul (vezi imagine), sunt cateva din cele care exista la interior, insa care nu m-au dat pe spate si care cumva sa ma faca sa exclam un „wow”.

Am realizat ca de obicei si cateva imagini, una chiar si cu pretul pentru acest model de rulota T.E.C.

model-rulota-tec rulota-tec-model tec-rulota interior-tec-rulota rulota-tec-interior oglinda-dormitorcabina-toaleta-tecafis-pret-rulota-tec

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.