Sari la conținut

Model rulota Tabbert Cellini , alaturi de cateva modele de rulote ale celor de la Tabbert, m-au determinat sa scriu cateva randuri despre aceste modele. Exista modelele 490 E, 590 TD, 655 DF, insa modelul de rulota Tabbert Cellini 750 HDT, m-a incantat din toate punctele de vedere, fiind succesorul modelului Grande Puccini.

Prezentata la salonul de rulote de la Dusseldorf in 20014 si considerata ca un adevarat un hotel de cinci stele sau chiar ca un iaht , aceasta rulota de inalta tehnologie, se prezinta cu eleganta si o calitate in cele mai mici detalii. Nu sunt genul de persoana care agreaza toate modele de rulote de mari dimensiuni, dar parca acest model de rulota este prea exclusiv, prin functia slide-out, ce se poate atasa optional la acest model, pentru o suma in jur de 5000 euro.

Aceasta optiune de slide-out, functie ce inseamna marirea sau extinderea spatiului interior, in zona bucatariei si a spatiului de dormit, prin glisarea peretelui lateral, cu ajutorul unui dispozitiv hidraulic, a fost realizata printr-un parteneriat cu E&P Hydraulics, o firma care este in colaborare si cu alte branduri de rulote sau motorhome. Cei care au realizat acest sistem de slide-out existent in perete, declara ca ar fi cel mai eficient sistem existent, facandu-se astfel economie de spatiu, deoarece mecanismul si motoarele sunt montate in cavitatea peretelui.

Greutatea suplimentara adaugata se pare ca nu este prea mare, in jur de 75 kilograme, deoarece materialul utilizat este aluminiu folosit la realizarea de aeronave usoare. La acest model care are o greutate maxim admisa de 2800 kg, nu cred ca se mai poate lua in considerare greutatea acestui mecanism.

Model rulota Tabbert Cellini

Parerea mea este ca aceasta optiune legata de extinderea caroseriei rulotei, nu este ceva de domeniul extravagantului, fiindca largirea spatiului interior nu este mai mare de 60 cm. Insa, cei care au dorit realizarea acestui slide-out, sunt cei care au avut si au ultimul cuvant. O alta caracteristica, intalnita si la modelul Tabbert Puccini, este conceperea de utilizare a spatiului de stocare (portbagaj), atat in partea din fata cat si in spatele rulotei.


Orice alte informații suplimentare despre dotari si echipamentele se pot descoperii pe site-ul oficial Tabbert . Pretul unui astfel de model este de doar  51 186 euro!!!

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Iata si cateva imagini cu modelul de rulota Tabbert Cellini si un videoclip cu eficienta functiei slide-out.
tabbert-cellini1tabbert-cellinislideout-tabbert-cellinitabbert_cellinitabbert-cellini-slide-outtabbert_cellini-slide-outtabbert-cellini-interiortabbert-cellini-dormitortabbert-cellini-livingcellini-portbagajtabbert-cellini-portbagaj

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact