Sari la conținut

Model rulota Tabbert Pep Pantiga, este unul dintre inovatiile surprinzatoare al celor de la Knaus Tabbert AG, facand parte dintr-o gama complet noua de rulote. Cu amenajari surprinzatoare si un concept interior indraznet, in care dulapurile superioare sunt partial omise, in mod clar, Pantiga nu este derivat de la niciun alt model.

Cand intri in acest model de rulota, primul lucru pe care il observi este absenta dulapurilor superioare deasupra grupurilor de scaune. Astfel, Tabbert isi ia ramas bun de la sentimentul „incorporat” pe care il ai atunci cand stai sub un rand de dulapuri superioare. Deoarece nu exista dulapuri langa spatiile de odihna, Tabbert a putut sa mareasca suprafata geamurilor laterale pentru a obtine mai multa lumina naturala.

Model rulota Tabbert Pep Pantiga

Interiorul luminat al modelului Pantiga primeste un plus de „lumina si spatiu” datorita finisajului simplu, modern, si cu geamuri mari. Exista dulapuri care sunt deasupra modulului de bucatarie, dar acum sunt pozitionate intr-un mod care ofera o imagine complet diferita a spatiului in rulota. Un avantaj suplimentar este ca acum chiar si persoanele inalte se pot aseza cu incredere in zonele cu coltar sau canapele.

La unele dintre aceste modele, Tabbert a acordat o atentie deosebita aspectelor legate de aplicare. De exemplu, paturile au o functie de pliere la indemana care permite sa accesezi cu usurinta spatiul de depozitare de dedesubt. Sunt disponibile si cutii de transport la indemana ca optiune suplimentara. In schimb, canapelele au sertare care pot fi extinse. Acest lucru indica faptul ca aproape tot spatiul de stocare poate fi folosit si accesat in mod optim.

Cei de la Knaus Tabbert AG, ofera in prezent, pentru marca Tabbert, modelul Pep Pantiga in trei formate. Cu nume precum 390 WD, 550 E si 550 TDL, care s-ar putea sa nu sune a ceva special, la o examinare mai atenta a particularitatilor, sunt aspecte care indica faptul ca, in felul lor, ies multe in evidenta. Acest lucru face ca modelul Pep Pantiga sa fie mai mult decat o serie de rulote noi.


Tabbert Pep Pantiga 390 WD

La acest model, Tabbert a optat pentru o configuratie cu o bucatarie cu plita cu inductie care poate fi mutata intr-un sertar de bucatarie si cu baia alaturi. Frigiderul este situat in partea dreapta, langa usa. Restul rulotei este ocupat de un spatiu mare de locuri. Dar, nu se poate transforma acel spatiu de odihna intr-un pat dublu. Patul este situat in peretele din spate si poate fi coborat printr-o simpla actiune chiar deasupra grupului de scaune. Intregul interior aminteste de o incapere mica, luminoasa, dar destul de speciala pentru o rulota atat de mica.
Pretul incepe de la 28 000 €!

Tabbert Pep Pantiga 550 E

Acest model Tabbert este poate cel mai traditional proiect din seria Tabbert Pantiga. Rulota are o bucatarie centrala si o baie vizavi, iar zona de odihna este asigurata de paturi pentru o persoana. Un coltar spatios este situat in zona din spate a rulotei. Si aici, dulapurile superioare lipsesc deasupra partilor laterale ale coltarului, asa ca ferestrele sunt pozitionate mai mari.
Pretul pentru acest model, incepe de la 34 000 €!

Tabbert Pep Pantiga 550 TDL

Este modelul optim de familie, are 250 cm latime si se diferentiaza de celelalte doua configuratii, care au 232 cm latime. In zona din fata exista un pat transversal, cu o forma asemanatoare cu cea a unui pat francez, iar modulul de bucatarie se afiseaza cu frigiderul vizavi. Zonele libere duc la o sufragerie mare in centru.
Pret incepand cu 35 400 €!

De final

Dupa cum se poate observa, fiecare element al noilor modele rulote Pep Pantiga indeplinesc standardele obisnuite de inalta calitate ale aceste binecunoscute marci Tabbert. Sunt echipate cu cele mai bune materiale si sunt dotate cu diverse optiuni de lux, precum jante din aliaj, rulouri confort si trape panoramic.
Model rulota Tabbert Pep Pantiga
Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote? Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact