Sari la conținut

Model rulota Tabbert, despre care doresc sa scriu cateva randuri, mai ales ca exista si cativa care mai stiu cate ceva despre rulote si cunosc faptul ca rulotele Tabbert au fost si sunt considerate nave amiral in gama lor. Astfel, „calatorind” mai mereu prin internetul asta fara de sfarsit, am descoperit un model de rulota Tabbert si anume Grande Puccini, model care m-a facut sa caut mai multe detalii despre el.

Fiind prezent la salonul de rulote ce are loc anual in Dusseldorf, acest model a primit in anul 2013, cea mai inalta dinstinctie la capitolul design de rulote. Designul acestor modele m-a facut sa caut si sa descopar pe site-ul oficial Tabbert ca nu numai caroseria este cea care atrage, ci si dotarile existente.

Astfel am descoperit ca printre tot felul de cablari din interior pentru antena automata de pe plafon, tv sau tot felul de spoturi si de leduri care nu sufera fluctuatii de luminozitate, exista si o instalatie de incalzire in pardoseala rulotei.
Despre restul accesoriilor uzuale din interior, fiind toate realizate la timpurile actuale, cred ca isi imagineaza fiecare rolul lor practic si calitatea.

Nu detaliez caracteristici tehnice referitoare la greutate, lungime, etc., ci doar mentionez ca pretul de nou pentru Tabbert Grande Puccini, incepe de la 27.490 euro si ajunge pana la 36.390 euro, in functie de model.

Model rulota Tabbert

Am tot neglijat sa vizitez prin Olanda un salon de prezentare al acestor modele de rulote Tabbert, dar sper sa am posibilitatea cat de curand sa ajung sa vad „live” aceste minunatii si sa revin cu cateva comentarii de la fata locului.
Deocamdata adaug cateva imagini descoperite pe un site de prezentare.


Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Model rulota Tabbert tabbert_grande_puccinitabbert_grande_puccini_interiortabbert_grande_puccini_coltartabbert_grande_puccini_salontabbert-grande-puccini-bucatarietabbert-grande-puccini-plafon
rulota-tabberttabbert-grande-puccini-portbagajFoto

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *