Sari la conținut

Cateva randuri despre model rulota TEC Travelbird 415, descoperit in tara rulotelor si pentru care am aflat cateva detalii care le postez in acest blog dedicat rulote. Asa cum am scris si in articolul dedicat istoricului marcilor de rulote, modelele de rulote T.E.C. au suferit multe schimbari ale numelui acestui brand de-a lungul vremurilor.

Despre acest model rulota, trebuie sa mentionez ca atunci cand am trecut pe langa el, singurul aspect care mi-a captat atentia a fost acel model de geam pe rotund si am gandit ca nu strica sa-l pozez si sa incerc sa-l prezint. Nu sunt un mare fan al modelelor realizate de catre cei care fabrica aceasta marca de rulota T.E.C., insa nu pot fi indiferent la ce noutati apar mai mereu, indiferent de brand.

Model rulota TEC Travelbird 415

Asadar, model rulota TEC Travelbird 415, o rulota second hand la care vreau sa fac referire, este fabricat in anul 2011, are o greutate proprie de 921 kg, MMA-ul fiind de 1100 kg. Greutati care sunt destul de acceptabile, avand in vedere ca in majoritatea cazurilor de rulote de generatie mai noua, aceste greutati sunt mai mereu destul de mari. La o lungime totala a caroseriei de 627 cm, ma asteptam ca in interior sa descoper un mare spatiu pentru confort, insa nu am vazut ceva care sa fie intradevar deosebit.

Doua canapele cu o masa, un modul bucatarie conceput destul de modern, o cabina de toaleta foarte simpla si un pat fix cu o oglinda la interior pe peretele frontal, care nu-si are rostul (vezi imagine). Sunt cateva din cele care exista la interior, insa care nu m-au dat pe spate si care cumva sa ma faca sa exclam un „wow”. Am realizat ca de obicei si cateva imagini, una chiar si cu pretul pentru acest model de rulota T.E.C.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.


Articol postat in anul 2017 si actualizat in 2023!
Model rulota TEC Travelbird 415 Model rulota TEC Travelbird 415 Model rulota TEC Travelbird 415 dedicat rulote interior dedicat rulote dedicat rulote interior oglinda-dormitorafis-pret-rulota-tec

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *