Modele Ford rechemate in service

Aproximativ 1,4 milioane de mașini marca Ford sunt rechemate în service în SUA pentru diferite defecțiuni.

Astfel, aproximativ 1,1 milioane de SUV-uri sunt rechemate pentru probleme la servodirecție și alte 200.000 sedan-uri Taurus pentru predispunerea la probleme legate de coroziune, transmite Mediafax
Majoritatea rechemărilor vin pe fondul scandalului legat de siguranța auto cu care se confruntă rivala General Motors (GM).
Departamentul Transporturilor din SUA a anunțat că General Motors va plăti o amendă record de 35 milioane de dolari ca parte a investigației Guvernului SUA privind modul în care a fost gestionată rechemarea la service a 2,6 milioane de autovehicule la nivel global, pentru mai multe defecțiuni care au provocat numeroase accidente, soldate cu 13 morți.
Amenda de 35 milioane de dolari este cea mai mare plătită vreodată de un producător auto din SUA pentru întârzierile privind anunțarea rechemării la service.
Anterior, Ford Motor și Toyota au plătit 17,4 milioane de dolari, nivelul maxim permis la acel moment.
În România, Ford Motor a început anul trecut producția de serie a noului model de automobile Ford B-Max la fabrica din Craiova.
Noua fabrică de producție a vehiculelor de la Craiova este rezultatul unei investiții de peste 500 de milioane de euro (aproape 650 milioane de dolari) efectuate de Ford.
ford

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.