Sari la conținut

Modele rulota Caravelair fabricate 2021, filmate la o deplasare realizata intr-o reprezentanta rulote din Olanda, tara rulotelor. Este un articol dedicat model Caravelair Antares Titanium 390 si model Caravelair Antares Style 410, pentru care am realizat scurte filmari, din dorinta de a le face cunoscute.

De la bun inceput trebuie sa scriu ca nu sunt un fan al acestei marci de rulote, iar cele pe care le-am vazut la aceasta locatie, nu m-au facut sa-mi schimb parerea. Dar cum nu toti suntem la fel, consider ca exista destule persoane care sa agreeze unele modele ale celor de la Caravelair, rulote produse in Franta inca de la inceputul anilor 1961.

Modele rulota Caravelair fabricate 2021

Iata si cateva aspecte, care pot interesa pe cei care detin, sau pentru cei care doresc sa achizitioneze aceste modele, ale unor detalii care consider ca merita atentie.
Nu pot scrie si nici relata despre faptul ca nu pot face referire la acel miros de nou, dar incerc sa
evidentiez cateva caracteristici tehnice, asa cum reiese si de pe acele mici afise existente in filmare.

Caravelair Antares Titanium 390

– lungime totala 570 cm;
– latime 210 cm;
– greutate proprie 880 kg;
– greutate total autorizata 1100 kg;

Antares Titanium este un model de rulota destul de usor, lesne de remorcat, caracterizat printr-o echipare standard si pentru confortul a trei persoane. Exista un pat transversal fix, alaturi de doua canapele care se pot forma intr-un alt spatiu de dormit. Detine un sistem de aer circulant al unei sobe Trumatic, o chiuveta din otel inoxidabil si aragaz cu 3 arzatoare si un frigider de 85 litri.
Filmarea realizata reflecta mult mai multe din cate se pot scrie si chiar pretul afisat de 16 795 euro.


Caravelair Antares Style 410

– lungime 590 cm;
– latime 230 cm;
– greutate proprie 890 kg;
– greutate total autorizata 1200 kg;

Nu sunt mari diferente ale caracteristicilor tehnice, deosebirea, in comparatie cu Titanium, constand in configuratia interioara (vezi filmarea). Confortul acestui model este oferit pentru o familie cu doi copii, existant un pat mare fix si o toaleta langa el, alaturi de doua canapele care pot forma de asemenea un loc de dormit. Bucataria ofera suficient spatiu, modulul constand intr-o chiuveta inox si un aragaz cu 3 arzatoare, ambele cu capac sticla pentru cat mai mult spatiu, impreuna cu un frigider de 85 litri.

Sistemul de incalzire din interior este asigurat de o soba Truma 3004. Cabina de baie detine o toaleta fixa Thetford cu caseta, o cadita dus si o chiuveta pliabila cu furtun flexibil. Pretul existent pentru acest model rulota era afisat pentru suma de 16 595 euro.

Nu pot scrie ca respectivele preturi care le-am afisat sunt exagerate. Avand in vedere ca preturile datorate acestei pandemii coronavirus au explodat, dar fiind vorba despre modele rulote noi, cred ca sunt acceptabile.

Sper ca videoclipul care l-am realizat sa ofere cat mai multe detalii, iar pentru cei care indragesc aceasta marca de rulota sa fie un plus adus in cunoasterea acestei marci de rulote Caravelair. Poti sa urmaresti filmarea realizata cu aceste modele rulota Caravelair, accesand Modele rulota Caravelair fabricate 2021

In final, asa cum probabil am obisnuit pe multi dintre cititorii acestui blog dedicat rulote, fac invitatia de abonare la canal Youtube BlogRulote. Este locul in care se pot urmari filmari cu sfaturi si recomandari, dar mai ales cu videoclipuri dedicate prezentarilor de rulote second hand si rulote noi.

Acest canalul Youtube contine filmari din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania. Nu face altceva decat sa ajute si sa indrume pe cei care indragesc acest hobby dedicat rulote.

P.S. imaginea de mai jos afiseaza pe o veche cunostinta a acelui showroom de rulote din Olanda, care a dorit sa apara neaparat intr-un articol pe blogrulote.
Modele rulota Caravelair fabricate 2021

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact