Noul Model Volkswagen Passat

Cei de la Volkswagen, au dezvaluit oficial a opta generatie a modelului sau de gama medie, Passat, atat in versiunea sedan, cat si break, cu alte cuvinte, modelul pentru anul 2015.

Noul model Volkswagen Passat, va avea un design mai sportiv , va fi mai mic decat actualul model si va beneficia de o caroserie realizata din otel si aluminiu.
Astfel, acest model, va ajunge sa cataresca cu pana la 85 de kg mai putin decat predecesorul sau, iar ca si dimensiuni, va fi mai scund cu 14 mm si mai lat cu 12 mm.
Din lista de dotari, merita amintite head-up display-ul, un sistem multimedia pentru locurile din spate ce se poate sincroniza separat cu telefonul mobil sau cu o tableta, sisteme de asistare a conducerii care pot frana autonom la viteze mici, monitorizare a pietonilor și multe altele.
Cei de la Volkswagen sustin ca trei dintre sistemele de asistare a conducerii sunt prezente în premiera pentru un model din acest segment: Emergency Assist (oprește singur mașina în caz de urgență), Trailer Assist (ajuta la manevrarea masinii cand este tractata si o remorca sau rulota) si Traffic Jam Assist.
Noul Passat va fi disponibil si intr-o versiune hibrid reincarcabil, care va combina un motor pe benzina cu unul electric.
Puterea cumulata va fi de 211 CP. Passat hibrid va fi capabil sa parcurga pana la 50 km in mod complet electric.
Citeste tot articolul pe 24auto.ro

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.