Sari la conținut

Noutati pentru modele rulote Hobby 2024, fiindca Hobby, brandul german binecunoscut de rulote, face in mod obisnuit actualizari anuale la modelele sale. De obicei, aceste modificari si imbunatatiri nu sunt revolutionare, dar fac experienta de camping cu aceste rulote atat de cunoscute, mult mai placuta.

Ca intotdeauna, modelele de rulotele Hobby, si in 2024, promit o combinatie lux, confort, durabilitate si inovatie, prin care se doreste atragerea oricarui pasionat de camping. Anul acesta, Hobby implementeaza o serie de imbunatatiri generale care duc experienta utilizatorului la un nivel superior. De la tehnologie de izolatie imbunatatita, pana la sisteme avansate de siguranta, modelele 2024 sunt proiectate tinand cont de rulota moderna.

2024, este anul in care toate rulotele Hobby – cu exceptia Maxia – vor avea un design nou atat in interior, cat si in exterior. Acest nou design nu este doar mai placut din punct de vedere estetic, ci ofera si beneficii functionale. In partea din spate, Hobby introduce o noua „Heck-Maske”, zona spate are doua stopuri care sunt destinate sa aiba un aspect de autoturism. Reflectoarele de pe spatele rulotei sunt incorporate, iar manerele de manevra din fata si din spate sunt integrate in design, menite sa asigure mai multa armonie, ceea ce contribuie la un aspect mai dinamic si mai neted.

Noutati pentru modele rulote Hobby 2024

Integrarea tehnologiei inteligente este unul dintre cele mai izbitoare aspecte ale modelelor 2024. Hobby a investit in sisteme avansate care fac viata pe drum mai usoara. Noile modele de rulota Hobby sunt dotate cu tehnologie practica si inovatoare, cum ar fi iluminarea interioara controlata de la distanta. In plus, toate geamurile au fost actualizate, printr-o pozitionare mai plata pe exteriorul caroseriei. Aceste ajustari nu numai ca fac geamurile mai putin sensibile la tensiune sau deformare, dar ofera si o mai buna izolare fonica.

Odata cu implementarea panourilor solare si a echipamentelor eficiente din punct de vedere energetic, Hobby face un pas catre o experienta de camping mai prietenoasa cu mediul. Dar si siguranta nu este ceva uitat pentru Hobby, astfel ca noile modele nu fac exceptie. Franele imbunatatite, sistemele avansate de stabilizare si stingatoarele de incendiu incorporate, sunt doar cateva dintre caracteristicile de siguranta care vin standard pe modelele 2024.


Un alt aspect important, care nu trebuie trecut cu vederea, este garantia extinsa de impermeabilitate pe care Hobby o introduce pentru modelele sale 2024. In timp ce anterior garantia era de cinci ani, Hobby a extins-o acum la nu mai putin de doisprezece ani. Aceasta garantie mai lunga se aplica tuturor modelelor noi incepand anul 2024.

Hobby ONTOUR

Destinata celor care au grija de buget, seria Ontour este disponibila in trei modele si vine cu cateva imbunatatiri notabile. Noile modele ofera mai mult spatiu de depozitare si noi culori interioare si tapiterie bazate pe modelul Maxia, completate cu fronturi albe, fara a se renunta la confortul si stil. Aceste trei modele, cu o latime de 2,20 m, sunt rulote perfecte pentru vehiculele de tractare cu capacitati mai mici.

Hobby DE LUXE

Gama De Luxe ramane la nivelul asteptarilor, cu o varietate larga de facilitati de lux. Este practica si confortabila si este disponibila intr-o gama diversa de aspecte, oferind in continuare o experienta de campare fara egal. Se doreste ca in versiunile viitoare, interiorul sa se prezinte cu o nuanta mai deschisa a lemnului si cu fronturi albe la dulapuri.

Avand in vedere gama larga de modele DE LUXE, este la discretia iubitorilor de rulote sa decida daca doresc paturi supraetajate, paturi de o singura persoana, un pat dublu, un pat matrimonial, sau paturi care economisesc spatiu. Datorita pachetului ALL INCLUSIVE „HOBBY KOMPLETT”, multe caracteristici sunt deja incluse inca de la inceput.

Hobby EXCELENT

Seria Excellent si Excellent Edition vor fi dotate cu aparate de bucatarie de ultima generatie si un sistem imbunatatit de circulatie a aerului. Aceste serii reprezinta confortul si functionalitatea, combinate intr-un design elegant. Un aspect impresionant este numarul mare de modele de bai amenajate in partea din spate.

Hobby PRESTIGE

In 2024, Seria Prestige vine cu un interior nou si dotari tehnologice avansate, mentinandu-si aspectul luxos. Gama Prestige stabileste standardele pentru rulotele de ultima generatie, oferind iluminare inteligenta si un sistem automat de control al climatizarii. Este anul in care Hobby a ales, la acest model, un decor din lemn mai inchis. Din program a fost eliminat aspectul Prestige de 2,30 metri latime.

Hobby MAXIA

Gama Maxia, este cireasa de pe tort a liniei de rulote Hobby, cea care prezinta un interior atractiv, cu inspiratie scandinava si dotari de ultima generatie. Totul pe MAXIA este All-Inclusive. Odata cunoul model Maxia 595 KML – cu nu mai putin de sapte locuri de dormit – Hobby Maxia va fi disponibil in patru configuratii de modele in 2024.

De final

Piata europeana a rulotelor si autorulotelor continua sa creasca conform datelor recente. Ultimele modele Hobby pot fi doar un mic avans, dar ce este de retinut, este faptul ca modelele de rulota Hobby sunt intotdeauna foarte competitive cu piata. Chiar si micile imbunatatiri aduse, sunt suficiente pentru a mentine o pozitie puternica pe piata de rulote, chiar daca aceasta piata devine din ce in ce mai competitiva.
Noutati pentru modele rulote Hobby 2024
Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact