O alta deplasare Olanda

La mijlocul acestei luni martie din acest an 2017, am facut o alta deplasare in Olanda pentru a aduce o rulota la comanda, ocazie cu care am vizitat cateva reprezentante a unor renumite marci de rulote.

Am realizat cateva imagini bineinteles, am discutat cateva minute cu unii dintre angajati si ca intotdeauna, asa cum am intalnit in majoritatea cazurilor, am fost tratat cu multa bunavointa din partea lor la intrebarile mele simple si directe.

Incerc sa afisez in acest articol cateva cuvinte despre o astfel de reprezentanta dedicata modelelor de rulote Adria si Fendt, fiindca am ramas placut impresionat de absolut tot. Cand scriu tot, ma refer la o cladire enorma, in care exista la parter amplasamentul rulotelor oferite spre prezentare (vanzare), la etaj un magazin de prezentare a produselor pentru rulote si camping, cu o curatenie exemplara si neaparat trebuie scris despre respectul de care au dat dovada cei care reprezentau firma fata de oricare client, dar mai ales la banalele mele intrebari.

Aceasta firma se afla la doar 60 km de Amsterdam si avand in vedere ca peste drum de aceasta firma, o alta se demola datorita datoriilor acumulate, la intrebarea mea cum de este posibil ca cineva care prezinta si vinde rulote sa nu produca, stiind ca Olanda este tara rulotelor, cel cu care am discutat isi exprima si el nedumerirea si spusele sale au fost ca acea firma falimentara a imprumutat mari sume de bani din banci si nu a facut fata datoriilor.
In gandul meu, sa vina in Romania si sa descopere astfel de lucruri 

Iata cateva imagini realizate, urmand ca in articolele viitoare sa prezint cateva modele de rulote si pentru care am primit si informatii.

firma-rulote-olandamodele-adriarulote-adriarulote-fendt rulote-fendt-olanda selfie

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.