Sari la conținut

O alta deplasare in Olanda pentru a aduce o rulota la comanda, ocazie cu care am vizitat cateva reprezentante ale unor renumite marci de rulote si am descoperit cateva modele rulote. La mijlocul acestei luni martie din acest an 2017, este perioada in care am descoperit alte cateva marci rulote.

Am realizat cateva imagini bineinteles, am discutat cateva minute cu unii dintre angajati si ca intotdeauna, asa cum am intalnit in majoritatea cazurilor, am fost tratat cu multa bunavointa din partea lor, la intrebarile mele simple si directe.

Incerc sa afisez in acest articol cateva cuvinte despre o astfel de reprezentanta dedicata modelelor de rulote Adria si Fendt, fiindca am ramas placut impresionat de absolut tot. Cand scriu tot, ma refer la o cladire enorma, in care exista la parter amplasamentul rulotelor oferite spre prezentare (vanzare), la etaj un magazin de prezentare a produselor pentru rulote si camping, cu o curatenie exemplara si neaparat trebuie scris despre respectul de care au dat dovada cei care reprezentau firma fata de oricare client, dar mai ales la banalele mele intrebari.

Aceasta firma se afla la doar 60 km de Amsterdam si undeva peste drum de aceasta firma, o alta se demola datorita datoriilor acumulate. La intrebarea mea cum de este posibil ca cineva care prezinta si vinde rulote sa nu produca, stiind ca Olanda este tara rulotelor, cel cu care am discutat isi exprima si el nedumerirea. Din spusele sale am inteles ca acea firma falimentara a imprumutat mari sume de bani din banci si nu a facut fata datoriilor. In gandul meu, sa vina in Romania si sa descopere astfel de lucruri 

O alta deplasare Olanda

Iata cateva imagini realizate pentru o alta deplasare Olanda, urmand ca in articolele viitoare sa prezint cateva modele de rulote pentru care am primit si informatii.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.

Articol postat in 2017 si reactualizat in 2023!

O alta deplasare OlandaO alta deplasare OlandaO alta deplasare Olanda modele rulote modele rulote

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact