Sari la conținut

Zilele trecute am facut o noua deplasare catre Olanda cu scopul de a achizitiona o rulota Hobby din anul 1998 de la o persoana particulara. Dupa ce am discutat in prealabil cu proprietarul, prima data prin email, apoi direct la telefon, a ramas sa fac deplasarea catre el. Adresa unde trebuia sa ajung, undeva in nord (destul de departe), la aproape 60 km de Groningen.
Pana aici toate bune si frumoase!

Odata ajuns in zona, am sunat telefonic pentru a-mi anunta prezenta la adresa respectiva la ora la care imi indica navigatia. Am simtit o bucurie in glasul persoanei de sex feminin cu care am dialogat si senzatia a fost ca respectivii sunt persoane destul de cumsecade.

Dar iata ca in viata mai descoperi si unele aspecte pe care le neglizez si care ajung sa coste! De ce?
Fiindca ajuns acolo, am avut surprinderea sa descopar faptul ca rulota nu se afla la locatia respectiva, ci undeva in Italia. Respectivii, oameni simpli de altfel, doreau sa imi inmaneze actele de la rulota Hobby, urmand ca eu sa o ridic de acolo de unde se afla ea. Nu pot scrie ce senzatie am avut in acel moment.

Nici acum nu stiu cum am putut sa ma controlez, doar ce stiu este faptul ca am realizat ca acea familie habar nu avea cum se procedeaza atunci cand vor sa vanda ceva. Era o familie modesta, care traia intr-un bloc social (sunt multe astfel de locuinte mai peste tot in Olanda), iar modul lor de comportament, prin invitarea in casa si intrebat daca doresc ceva, cafea, apa, etc., m-au facut sa nu rabufnesc.

O noua deplasare catre Olanda

Scriam in articolul Parcuri rulote Olanda despre faptul ca eu masor distanta in minute, nu in kilometri. In acele momente, o data urcat in masina, am reusit sa testez pe navigatia auto o adresa din zona respectiva pentru a nu pierde ziua si pentru a rezolva problema pentru care am plecat de acasa. Nu am gasit ceva ce sa imi satisfaca cerintele in acea zona, asa ca am fost nevoit sa caut o pensiune.


Morala acestui articol:
Intotdeauna trebuie intrebat vanzatorul (particularul) si despre locatia rulotei, alaturi de celelalte aspecte ce se doresc aflate. Aceasta a fost o noua deplasare catre rulote second hand Olanda!

Mereu am spus, scris si declarat multora zicala  „omul cat traieste invata”!
Succes tuturor!

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
O noua deplasare in Olanda

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact