Sari la conținut

Oferte rulote noi, descoperite intr-un showroom vizitat in Olanda in urma unei deplasari si care m-a impresionat din multe puncte de vedere. Trebuie scris de la bun inceput ca tot ce am descoperit in aceasta locatie, este vorba de o renumita firma, De Greeff, extrem de cunoscuta in tara rulotelor, nu le pot exprima in cuvinte. Rulote in Olanda precum Kabe, Tabbert, Hobby, Weinsberg, se aflau prezentate si nu stiam care sa fie prima pe care sa o vizitez.

Dar, de cum am intrat in incinta, o persoana deja m-a abordat cu zambetul pe buze si cu bune intentii de a ma indruma. I-am explicat ca doar doresc sa vizitez si, daca patronul firmei este de acord, sa fac si cateva filmari cu telefonul. Spre norocul meu, patronul respectiv chiar era in zona si chemat fiind, de catre cel care m-a abordat, mare mi-a fost mirarea cand am fost invitat in biroul sau. Un adevarat reprezentant al unei firme care se respecta.

Cine eram eu pentru el? Un necunoscut….
Dar acea primire este ceva firesc, fiindca nu cred ca are cineva ceva de pierdut daca acorda atentie unui vizitator, asa cum eram eu. Fiind servit cu o cafea, un lucru de asemenea iar firesc, am inceput cateva discutii prin care imi aratam entuziasmul de a vedea modele noi de rulote si modul lor de prezentare.

Am tinut sa-i aduc la cunostinta ca indragesc acest hobby dedicat rulote si am mentionat ca am fondat in Romania o comunitate de rulotisti, forumrulote.ro. Dupa circa 10-15 minute de discutii, am facut schimb de carti de vizita si am cerut permisiunea sa pot filma ce se afla in respectiva incinta.

Oferte rulote noi

Imi este greu sa exprim in cuvinte tot ce am vazut, cum am simtit mirosul de nou si cum am ramas uimit de cele descoperite. Unele preturi m-au dat pe spate, fiindca este tare ciudat sa vad si sa aflu ca o rulota Tabbert extensibila poate sa coste peste 110 000 de euro. Marea majoritate a preturilor din showroom afisau sume cuprinse intre 60 000 si 85 000 de euro. Printre rulote mai „ieftine”, figurau cele de la Weinsberg si Hobby, modele cu un singur spatiu de odihna.


Spre marea mea dezamagire, cardul de memorie care exista in telefon si pe care am realizat multe filmari, s-a formatat, fara sa pot salva ceva din el. Un mare ghinion! Dar, spre norocul meu (nu prea mare dar totusi cat de cat), am salvat cateva imagini si 2-3 filmari si in memoria telefonului.

Am fost suparat de moment de cele intamplate, dar sunt constient ca voi ajunge iar la acea locatie si am sa fiu atent ca tot ce filmez, si sa salvez. Am postat pe canalul Youtube BlogRulote doua filmari, cu un model rulota Airstream si o filmare cu cateva rulote noi.

Inchei acest articol din blog cu mentiunea ca am sa incerc cu prima ocazie cand ajung la acest showroom din Olanda, sa realizez filmari mult mai detaliate si cu prezentari care sa nu mai fie sumar, ci cat mai bogate in continut. Sper, asa cum speram cu totii, sa scapam de acest virus Covid- 19 nenorocit si sa ne reluam viata asa cum ne-o dorim. Stiu ca este greu, iar viata nu va mai fi asa cum a fost. Totodata sper ca vor dispare unii factori care ne impiedica pe multi sa facem ceea ce ne place.

Daca indragesti acest hobby, Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
Oferte rulote noirulota airstreamshowroom olanda

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact