Oglinzi suplimentare rulota

Multi probabil cunosc faptul ca pentru efectuarea unei deplasari cu rulota este necesara adaptarea unor oglinzi suplimentare in prelungirea oglinzilor autovehicului.

Ele nu sunt obligatorii intotdeauna, dar ce nu se cunoaste este faptul ca ele sunt obligatorii atunci cand rulota depaseste latimea vehiculului care tracteaza.

Pentru a stabili daca este necesar sau nu folosirea oglinzilor suplimentare, se procedeaza in felul urmator: se deschid ambele geamuri din fata ale vehicolului, se masoara distanta dintre punctele exterioare ale oglinzilor, iar daca aceasta distanta este mai mica decat latimea rulotei, atunci oglinzile suplimentare sunt neaparat necesare.

Din propria experienta, pot scrie ca eu folosesc in permanenta aceste oglinzi, mai ales ca amenzile pe care le poti lua „pe afara” sunt destul de consistente.
Cineva spunea ca a primit amenda pe Germania ca nu avea oglinda suplimentara pe partea dreapta. A gandit ca nu este nevoie s-o mai ataseze masinii si pentru asta a primit 90 de euro amenda.
Cine a spus ca orice greseala costa, a avut mare dreptate.
Eu unul incerc mereu sa fiu cat mai corect si sa nu existe mai mereu posibilitatea, sa gaseasca „cineva” motiv sa ma opreasca in trafic.

Si inca ceva despre oglinzi.
Trebuie sa se stie ca ele maresc intotdeauna unghiul de vizibilitate, un aspect extrem de util, chiar daca unii afirma ca sunt atasate doar de forma si le pun doar sa fie in conformitate cu legea.

Daca cineva doreste sa cumpere astfel de oglinzi practice si cele mai ieftine de pe piata, poate accesa Oglinzi Suplimentare Rulota

oglinzi-rulota

 

 


2 Raspunsuri la "Oglinzi suplimentare rulota"

 1. Dragos   25/03/2014 at 7:54

  Interesanta postare si educativa pentru rulotisti…
  Felicitari!

  Răspunde
 2. Viorel C.   05/06/2017 at 12:29

  Multumesc!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.