Sari la conținut

Parc de dezmembrari auto Dezmembraru


Parc de dezmembrari auto Dezmembraru.ro, este recunoscut pentru calitatea si diversitatea pieselor oferite, inca de la aparitia sa pe piata si pana in prezent. Popularitatea uriasa se datoreaza multiplelor beneficii oferite cumparatorilor, precum preturile accesibile sau posibilitatea de achizitionare a unor piese originale, care se potrivesc perfect pe modelul masinii.

Astfel, magazinul online a devenit o alternativa de succes pentru oricine doreste sa isi imbunatateasca performanta autovehiculului, fie pentru clientii in cautare de elemente necesare pentru reparatie si intretinere.

Parc de dezmembrari auto Dezmembraru

De la aparitia sa pe piata si pana in prezent, parcul de dezmembrari auto Dezmembraru este recunoscut pentru calitatea si diversitatea pieselor oferite. Popularitatea uriasa se datoreaza multiplelor beneficii oferite cumparatorilor, precum preturile accesibile sau posibilitatea de achizitionare a unor piese originale, care se potrivesc perfect pe modelul masinii. Astfel, un magazin online a devenit o alternativa de succes pentru oricine doreste sa isi imbunatateasca performanta autovehiculului, fie pentru clientii in cautare de elemente necesare pentru reparatie si intretinere.

De la infiintarea companiei, Dezmembraru a reusit sa deserveasca orice cumparator, la nivel national. Considerat printre cele mai bune branduri auto din Romania, parcul de dezmembrari auto si-a ascultat clientii cu atentie inca de la inceput pentru a le intelege cu adevarat necesitatile, ca apoi sa le furnizeze solutii care sa se regaseasca in succesul sau. Totodata, schimbarile de pe piata au reprezentat intotdeauna oportunitati in dezvoltarea unor servicii si solutii inovatoare care sa vina in ajutorul clientului, fie ca este vorba de gama variata de produse pe stoc sau servicii ireprosabile in ceea ce priveste disponibilitatea sau livrarea pieselor.

Cunoscut pentru profesionalismul si orientarea catre client, Dezmembraru a devenit o alternativa populara de reparatie sau intretinere a masinii, datorita multiplelor beneficii pe care le ofera cumparatorilor:


– Preturi mici si calitate foarte buna;
– Functionalitate ireprosabila a pieselor;
– Portofoliu complet de piese auto second-hand, originale;
– Factura si garantie la orice produs comercializat;

Practic, prin achizitionarea pieselor auto din parcul de dezmembrari, clientul are posibilitatea de a obtine nu doar piesa/piesele auto la un pret exceptional, ci si produse care intrunesc toate standardele calitative si de siguranta impuse. Piesa extrasa este intens testata de catre o echipa de mecanici cu experienta in domeniu, supusa unor teste specifice, amanuntite, astfel incat toate componentele date spre achizitionare sa fie perfect functionale.

Componentele si piesele de schimb care pot fi reutilizate sunt, apoi, clasificate pe categorii, si inregistrate intr-un sistem informatic pentru a le fi atribuie coduri, tipul si modelul masinii la care se potrivesc. Toate aceste note extrem de utile in procesul de identificare, achizitionare si livrare a pieselor sunt apoi introduse in baze de date electronice, simplificand si urgentand primirea coletului.

Din catalogul online al parcului auto fac parte doar componente originale, conform specificatiilor oferite de producator, ce ofera acelasi randament ca si in cazul unui produs nou original, dar la un pret redus.

Accentul este pus pe calitatea serviciilor, centrul de dezmembrari auto oferind suport in achizitionarea de piese, prin telefon sau WhatsApp, mizand pe o asistenta reala, oferita fiecarui client in parte, si nu artificii de marketing traduse prin oferte sau elemente alternative care sa afecteze siguranta sau confortul in trafic.

Mai mult decat atat, Dezmembraru pune un accent deosebit pe reciclarea ce contribuie la protectia mediului, economisirea resurselor importante pentru productia de noi piese, diminuarea risipei si dezvoltarea autovehiculelor tot mai ecologice, promovand cu succes conceptul de dezmembrari auto responsabile.
Parc de dezmembrari auto Dezmembraru.ro

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact