Parcul Tineretului Craiova si hotii

Craiova Water Park din Parcul Tineretului se dorea sa fie unul din cele mai importante obiective turistice din Oltenia.
El a fost inaugurat in octombrie 2009, sub mandatul lui Antonie Solomon.
Fiind lasat de izbeliste, tupeul hotilor nu mai mira pe nimeni. In plus, nu scapa de mana celor pusi pe facut rau nici mobilierul de la locul de joaca destinat copiilor. Unele piese de mobilier au fost distruse si scoase din folosinta, altele sunt lipsite de unele componente.
Acestia (hotii), au profitat de faptul ca portile de la iesirea secundara, sunt deschise permanent, dar si de lipsa pazei. Mobilierul din parc este dezmembrat pentru componentele metalice pe care le contine sau ajunge pe proprietatile private, invecinate parcului. Pentru faptuitori parcul nu reprezinta un spatiu de relaxare, asa cum este pentru majoritatea craiovenilor. Intrebati daca au cunostinta de furtul bancilor si cosurilor de gunoi din parc, reprezentantii RAADPFL, administratorul respectivei gradini publice, au raspuns afirmativ.
Bunul mers al lucrurilor, in Parcul Tineretului, cade in sarcina RAADPFL-ului si a Politiei Locale. Cele doua institutii subordonate administratiei locale trebuie sa tina seama ca zona este rau famata si ca paza parcului trebuie intarita. Lipsa oamenilor de ordine ii incurajeaza pe hoti sa actioneze chiar si ziua in amiaza mare. In plus, administratorul parcului, RAADPFL, trebuie sa solicite mai mult personal de ordine, care sa asigure supravegherea unei suprafete atat de mari. Parcul Tineretului se intinde pe 54 de hectare si are doar cinci ani de la inaugurare.
Sursa:ziare.com
parcul-tineretului

loading...

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

http://onvictinitor.com/afu.php?zoneid=2969600