Preturi rulote si Coronavirus

Preturi rulote si Coronavirus (Covid -19), un articol din blog postat in urma unei discutii purtate cu un prieten dealer rulote din Germania.
Am stat in ultima vreme o mica perioada la el, mai exact in orasul Wurzburg si am facut impreuna cateva deplasari in Olanda pentru achizitionare rulote.
A fost ceva firesc din partea mea sa-l ajut, mai ales ca dorinta de a descoperi cat mai multe legate de rulote, ma determina mereu.

Lasand de-o parte faptul ca in momentul respectiv al deplasarilor era perioada de varf (luna iulie), mereu ne miram de ce au explodat atat de mult preturile la rulote.
Spre exemplu, o rulota Fendt Saphir din anul 2002, care anul trecut a fost achizitionata cu 5800 euro, anul acesta, acelasi model rulota afisa pretul de 7500 – 8000 euro. Si exemplele pot continua…
In urma unor discutii purtate cu cativa olandezi, prietenul meu vorbind cu ei in flamanda, am primit si raspunsuri.
Astfel de raspunsuri primea si de la cei din Germania, care-i vizitau parcul de rulote pe care-l detine.
Unicul motiv invocat a fost acela ca pandemia datorata Coronavirus (Covid -19), este cel care determina pe multi sa intre in posesia unei rulote.
Se pare ca majoritatea celor care calatoreau cu avionul si doreau sa fie cazati in hoteluri sau pensiuni, au decis sa combine concediul si turismul prin deplasare cu rulota.

Sa nu creada careva ca exista restrictii doar in Romania.
Peste tot acest virus a schimbat si v-a schimba mentalitati.
Deoarece interesul de a achizitiona rulote este in crestere, denota faptul ca multi doresc sa-si petreaca vacantele si concediile izolati, in aer liber, departe de aglomeratiile din orase, departe de oricare risc de contaminare.
Si bineinteles, cei care vand si/sau inchiriaza rulote, imediat au simtit cum interesul creste de la o zi la alta.

Care este parerea ta despre preturi rulote?
Este cea mai buna solutie in aceasta perioada de a achizitiona si de a avea o modalitate sigura de petrecere a vacantei cu rulota?
Daca ai raspunsuri, te invit sa faci un comentariu.

Ma repet, cu ce am scris si in alt articol din blog.
Rugamintea este ca fiecare sa inteleaga faptul ca un comentariu in oricare postare din acest blog va fi mereu prezent.
A devenit o regula ca multi sa posteze comentarii in Facebook, iar acele comentarii sa dispara in flux si nu cred ca cineva va pierde timpul sa caute.

In final fac invitatia care este prezenta in majoritatea articolelor din blog:
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
Multumesc!
Preturi rulote si CoronavirusLasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.