Sari la conținut

Prezentare rulota Bailey, cu o experienta de peste 65 de ani, de la cei care fabrica rulotele in Marea Britanie, mereu avand in proiect dezvoltarea productiei si a noilor design-uri. Aceasta companie situata in Bristol, a scos pe piata 4 game de modele de rulote si anume Pursuit, Pegasus, Unicorn si Retreats, ce se doresc a satisface orice dorinta de pe piata de rulote. Fiind obisnuit cu piata „bugetara” din Romania, am sa prezint, ca de obicei, cel mai ieftin model al celor care fabrica rulota Bailey.

Prezentare rulota Bailey

Cu un pret de doar 12900 de lire, modelul  Pursuit 400-2, cu o garantie la livrare a caroseriei de 6 ani si de 3 ani a componentelor, se prezinta cu un spatiu interior destul de degajat, spatiu ce include tot ce este necesar pentru o iesire in weekend sau intr-o vacanta mai prelungita.

Datorita tehnologiei de constructie Alu-Tech, caroseria este mai robusta si mai durabila totodata, gandirea celor care fabrica astfel de modele fiind de a asigura o protectie cat mai buna a elementelor rulotei.
Dotarile si echipamentul pentru prezentare rulota Bailey nu cred ca necesita prea multe comentarii, imaginile ajutand pe oricare sa faca diferentierea.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
prezentare rulota Bailey
rulota-bailey
bailey-dormitor
bailey-bucatarie
bailey-baia

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact