Sari la conținut

Am postat pe Youtube o prezentare rulota Fendt an 2002, model rulota Platin, filmare pe care am realizat-o la un bun prieten din orasul Wurzburg, Germania. De ce am realizat aceasta filmare in Germania? Fiindca la fiecare intoarcere din Olanda trec sa-mi vizitez prietenul, sa depanam amintiri si sa aflam fiecare noutati care ne pot interesa. Am decis sa profit de prezenta in incinta firmei sale si sa realizez cateva filmari cu rulote, fiind un parc rulote cu peste 50 de marci si modele.

Prezentare rulota Fendt an 2002

Dar sa revin la tema acestui articol cu prezentare rulota Fendt an 2002.
Pot scrie, asa cum am spus si in videoclip, ca respectivul model rulota este unul solid, cu 2 spatii de odihna, cu o mobila rezistenta si bine lucrata. Despre greutati ale rulotei pot scrie ca greutatea proprie destul de grea, este 1200 kg, MMA-ul fiind 1500 kg. Dar considerand ca filmarea este cea care spune totul, te invit sa accesezi canalul Youtube si astfel vei putea sa urmaresti videoclipul.

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
Multumesc!

Click pe imagine si vei fi directionat catre Youtube, sau urmareste videoclipul din subsolul articolului..
model rulota fendt


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact