Sari la conținut

Prezentare rulota Kabe Imperial 560, un model nou rulota vizionat si filmat intr-un showroom din Olanda, un loc vizitat si in urma cu 2 ani, inainte de pandemie. Am dedicat un articol in blog acestei locatii, intitulat Oferte rulote noi.

Curios este ca nu am descoperit si alte marci de rulote care se afisau la ultima vizita, ci doar modele noi de rulota Kabe, iar in curtea aferenta cladirii, cateva modele rulote Weinsberg, de asemenea noi. Din curiozitate am intrebat de ce doar Kabe, iar raspunsul a fost ca respectiva companie si-a dorit sa fie singura de pe teritoriul Olandei care sa ofere spre prezentare aceasta marca.

Am fost placut impresionat de faptul ca unul din echipa de conducere a firmei m-a tinut minte, intrebandu-ma daca forumul pe care l-am fondat si la care am facut referire acum 2 ani este ok. Nu am fost indiferent la o astfel de intrebare si am completat ca filmarile facute in showroom-ul lor si urcate pe canalul Youtube BlogRulote, au cateva mii de vizualizari. Am facut de asa natura sa se inteleaga ca nu am promis ceva acum 2 ani si nu m-am tinut de cuvant.

Dupa ce am servit o cafea, am cerut permisiunea sa realizez cateva filmari ai bineinteles ca am primit acceptul. Cele cateva modele de rulote filmate vor fi prezentate in blog si bineinteles pe Youtube.

Prezentare rulota Kabe Imperial 560

Dupa aceasta lunga introducere, dar care era necesara, sa trec la subiectul acestui articol, prin prezentarea acestui model nou de rulota suedeza in cateva randuri, fara a putea adauga si mirosul de nou cu care am fost intampinat cand am pasit in interior.


Sunt multe aspecte si detalii care apar in videoclip, doar ca, pe langa tabla neteda, jantele de aliaj pe 17″, mobilierul din piele, modulul de bucatarie cu blat cu plita cu inductie, cuptor cu microunde si toate cele vazute, mai trebuie mentionate cateva care nu se observa si anume, sistemul de sunet si incalzirea Alde (sistem automat de incalzire prin pardoseala pe baza de apa).

Sunt destul de multe dotari cu care este echipat acest model rulota, cum de fapt sunt majoritatea modelelor noi de rulote, mai ales ca exista destul de multe componente de electronica care isi pun amprenta peste tot. Nu sunt genul care sa fie incantat de multe comenzi, pentru simplul motiv ca orice lucru complicat, duce mereu la multe probleme de rezolvat.

In final, fac invitatia de a urmarii un videoclip realizat cu acest model rulota, iar despre pretul afisat in filmare, astept comentariile fiecaruia. Totodata, trebuie mentionat faptul ca am realizat mai multe filmari, care vor apare in acest blog dedicat rulote in zilele urmatoare.
Prezentare rulota Kabe Imperial 560

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!! 😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact