Sari la conținut

Prezentare sistem mover rulota, prin cateva randuri dedicate acestei modalitati de manevrare a unei rulote din telecomanda. Scriam in blog acum 6 ani despre ce inseamna un sistem mover rulota, vremea a trecut, iar acum acest aspect a devenit ceva banal pentru unii. Dar avand in vedere ca mereu exista noi detinatori de rulote, consider ca pentru ei este ceva nou, ce poate duce la imbogatirea cunostintelor.

Asa ca fiind in Germania la un bun prieten, Ionel Cernea, care este dealer rulote second hand, am cazut de comun acord sa facem cateva filmari cu cele mai cunoscute sisteme mover. Am profitat de rulotele existente in parcul de rulote detinut si care erau dotate cu acest sistem de manevrare rulota si am realizat un videoclip. Cei ce doresc sa urmareasca aceasta cu prezentare sistem mover rulotail pot descoperii in Youtube pe Canal BlogRulote.

Prezentare sistem mover rulota

Daca se urmareste videoclipul, se va putea observa care sunt metodele de cuplare pe anvelope rulota a unui astfel de sistem mover. Exista sistem mover automat, semiautomat sau manual, cu cuplare pe roate, toate fiind prezentate in aceasta filmare realizata. Mai exista si alte modele de movere, care se pot adapta direct la cupla, dar care nu figureaza in aceasta sumara prezentare din videoclip.

In final doresc sa-ti fac invitatia de a te abona la Canal Youtube BlogRulote pentru a urmarii videoclipuri cu si despre rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc  rulote descoperit in Germania.
Multumesc!


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact