Prezentare site de anunturi auto

Doresc sa aduc la cunostinta tuturor celor care locuiesc in Craiova sau Oltenia si doresc sa vanda un autovehicul, sau sa-si promoveze o afacere auto, ca site-ul Anunturi Auto Craiova continua cu un nou design si cu o mai buna optimizare Seo.

Fiind site-ul meu, am tinut nu neparat sa-i fac reclama, cat mai mult sa scriu despre cel care l-a realizat, fiind un baiat de toata isprava, corect si cu mult bun simt.
Am ceva vechime in cautarea unui astfel de realizatori de site-uri, mai ales ca imi doream tare mult un site cu anunturi rulote, dar mereu, in cautarile mele, am descoperit un numar tot mai mare de indivizi fara caracter si lipsiti de bun simt, care nu stiu decat sa-si faca reclama singuri, sa ceara cat mai multi bani si bineinteles sa nu faca ce promit.

De ce oare majoritatea gandesc de moment si niciodata in perspectiva!
Gandirea lor nu se leaga decat de dorinta de a insela si a face bani nemunciti.
Sa nu se creada ca nu cunosc munca conceptiei unui site, mai ales cand se pleaca de la zero cu realizarea lui. Cunosc, sau mai bine zis, am ajuns sa cunosc in mare masura acest aspect.
De acea am dorit sa scriu despre acest tip din Craiova, despre care pot spune ca am devenit amici, poate si prieteni mai tarziu, de ce nu, fiindca pentru mine prietenia este un lucru greu de realizat in ziua de azi.
Sper sa nu ma insel in aceste afirmatii, dar varsta si experienta de viata imi dau mare incredere ca tot ce scriu referitor la acestea, legat de prietenie, pot deveni realizabile.

Deci, astept pe toti oltenii sa posteze anunturile referitoare despre tot ce inseamna domeniul auto si nu numai.
Si inca ceva, anunturile adaugate vor fi postate manual in paginile Facebook si Google Plus ale site-ului Despre Craiova, beneficiind astfel de cat mai multe vizualizari.
Va doresc mult succes!

 

anunturi-craiova-oltenia

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.