Proiectul EP-Tender

Se cunoaste faptul ca un automobil electric are o autonomie scazuta, aceasta fiind marea problema a tuturor celor care si-au procurat sau vor sa detina un astfel de autovehicul.

Insa, s-a gasit o rezolvare a acestui inconenient, rezolvarea venind din partea unui inventator francez care a venit cu idea crearii unei miniremorci dotata cu un motor termic, motor ce are rolul de a produce curent electric pentru bateriile masinii cand se pleaca pe distante mai lungi.
Aceasta mini remorca are o masa proprie de circa 200 kg si o lungime de 1,2 metri, fapt ce face ca atasarea acesteia pe un autoturism sa fie o solutie excelenta, mai ales ca in interiorul remorci exista si un spatiu special dedicat depozitarii bagajelor.
Proiectul EP-Tender asigura crestere autonomiei autovehicolului pana la 600 km cu un singur plin, fapt destul de ofertant, mai ales ca motorul poate fi unul de cilindree redusa, adica foarte economic.
Conform site-ului oficial eptender.com, acest proiect EP-Tender va fi oferit in regim de rent-a-car pana in anul 2015, urmand apoi trecerea de la faza de omologare si testare la cea de deschidere a unei retele cu puncte de inchiriere in mai multe orase si pe principalele autostrazi din Franta.
Dupa cum se poate observa si in videoclipul postat, manevrarea unei astel de remorci nu poate da batai de cap nimanui, mai ales in deplasarea cu spatele.

Ultima actualizare in

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.