Sari la conținut

Am vizitat o reprezentanta rulote Chateau in Olanda, ocazie cu care am incercat sa realizez si o scurta filmare cu cele descoperite in locatia respectiva. Scriu „am incercat” fiindca este un prim pas in realizarea de filmari pentru care mi-am pus in plan sa fac de acum inainte, ori de cate ori am ocazia. Am scris mai mult despre aceasta optiune in articolul Videoclipuri cu rulote si masini pe Youtube.

Trebuie sa mentionez ca aceasta locatie, unde am facut filmarea, am descoperit-o cu ceva vreme in urma si i-am mai dedicat un articol in blog. Asa ca, odata ajuns, am dorit sa stau de vorba cu unul din administratorii firmei (fiind doi), dar era ocupat. In momentele cand asteptam, ca unul din administratorii firmei sa termine o discutie avuta intr-un birou cu unul din clienti, gandul mi-a zburat sa scot telefonul si sa fac o filmare in care sa pot reda ce inseamna o reprezentanta de rulote noi si second hand.

Reprezentanta rulote Chateau in Olanda

Nu este una chiar asa de mare, in comparatie ce alte reprezentante vizitate personal, dar consider ca oricare locatie avand o asemenea activitate, cum este aceasta cu rulote noi Chateau, merita prezentata.
Nu pot scrie ca am realizat un videoclip profesionist, departe gandul, dar ce pot mentiona este faptul ca voi incerca sa progresez de la o filmare la alta, deoarece practica este cea care ma determina sa pot invata.

Acceseaza canal Youtube si astfel vei putea sa urmaresti videoclipurile existente alaturi de acesta cu showroom-ul de rulote Chateau, in care se aflau si cateva modele de rulote Caravelair.

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote? Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.


Click pe imagine si vei fi directionat catre Youtube, sau urmareste videoclipul postat in acest articol.
reprezentata rulote chateau

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact