Roti pentru rulota

Vand roti pentru rulota, asa doresc sa se intituleze acest articol si care are legatura cu ce scriam cu ceva vreme mai in urma, in episodul despre Peripetii cu rulota, referitor la rulota Burstner pe care am adus-o si la care am avut acel „eveniment” mai putin placut, dar care, pot scrie ca face parte din viata.

Intre timp a aparut cineva care a dorit sa cumpere rulota respectiva pentru a locui in ea si asa am ajuns la concluzia ca aceste roti pentru rulota, in care am investit si la care persoana respectiva nu a avut pretentii, sa le pun la vanzare.

Asadar, vand acele doua roti complete care au rulat pe o rulota adusa din Olanda, echipate cu cauciucuri 175/70 R 13, pe janta tabla model R13 4,5 4X100 ET29, diametru orificiu butuc de 5,7 cm, iar distanta intre prezoane (numarul fiind patru), pe diagonala, este de 10 cm.

Posed si o factura pentru aceste anvelope achizitionate din Austria.

Cu alte cuvinte, cauciucurile sunt aproape noi, acestea la care fac referire si cu care s-a deplasat rulota adusa, au rulat doar 900 kilometri pe distanta care a fost in drumul spre tara, nimic mai mult.

Pretul acestor roti complete este 200 lei!
Telefon:
0724170704 (orange)

Pentru a descoperi cat mai multe anunturi din acest domeniu al rulotelor, click pe Rulote si Accesorii


roata-rezerva-rulota

Pentru a descoperi cat mai multe anunturi din domeniul auto, click pe Anunturi Auto

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.