Sari la conținut

Rulota Adria Adora 432, este un alt model de rulota care mi-a atras atentia la o alta deplasare realizata, catre si prin Olanda, in aceasta luna mai. Scriam intr-un articol din acest blog despre faptul ca nu agreez asa de tare modelele de rulota Adria, insa despre acest model pe care incerc sa-l prezint in cele ce urmeaza.

Pot scrie ca mi se pare a fi un model nu prea extraordinar, cu toate ca forma caroseriei si utilitatile existente sunt cat de cat pe placul multora. Dar ce imi place si imi atrage atentia, este designul exterior fara amplasamentul geamului frontal si interiorul cu elemente cromate, care da un aspect placut, cat si calitatea lucraturii si finisajelor. Iar nu in ultimul rand, un alt aspect placut mie, este pozitionarea  lampilor de spate, prin incorporare in bara

Nu este un model de rulota vechi, dar nici nou, acest model care l-am pozat intr-un parc de rulote pe care-l mai frecventez cateodata, este un model fabricat in anul 2004, pe un sasiu AL-KO, cu o caroserie de greutate proprie de 930 kg, MMA fiind de 1300 kg. Iar despre optiunile descoperite in interior, pot scrie ca exista doua spatii destinate pentru odihna, spatiu de lucru si spatii de depozitare optimizate, o bucatarie destul de moderna, chiar si un boiler pentru apa calda. Cabina de baie se prezenta cu un wc cu golire in exterior si bineinteles un sistem de dush cu cadita.

Rulota Adria Adora 432

Pretul pentru acest model rulota Adria Adora 432 era de 7 900 euro, iar la intrebarea mea cat este cel final, raspunsul primit a fost ca se poate discuta la 7000-7200 euro, incluzand actele necesare pentru export.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote. Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand Germania.


Articol plublicat in anul 2016 si actualizat in 2023!
Rulota Adria Adora 432

 

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact