Rulota Airstream Basecamp

Prin anul 2005, firma america producatoare de rulote, Airstream, in colaborare cu Nissan Design America, au dat nastere unei rulote cu caroseria cromata, numita rulota Airstream Basecamp.
De fapt, aspectul acesta cromat m-a determinat sa scriu cateva randuri despre acest model de rulota.

Desi nu pare o caroserie de mari dimensiuni, marimea de obicei fiind ceva specific americanilor, cu o greutate totala de 1100 kg, rulota dispune in interior de suficient spatiu (dotat cat de cat, sau chiar personalizat), luminat natural cu ajutorul ferestrelor ce inconjoara caroseria si in care se pot descoperii doua canapele rabatabile ce pot crea un loc de dormit pentru doua persoane, o zona rezervata unei mini bucatarii, un luminator in plafon si multe module cu spatii de depozitare.

Sincer, interiorul nu prea ma incanta, alaturi de forma si designul caroseriei, prin faptul ca este prevazut cu un spatiu rezervat chiar si pentru transportatul unei motociclete, a unui atv, sau a unei placi pentru surf, urcate in rulota cu ajutorul unor rampe avute in dotare, la unele modele.
Cei amatori de „motoare” cred ca nu le displace asta.

Ce nu ma mai incanta, este chiar si cortul, in care nu se observa utilitatea. Dar, poate unora le place, ca doar nu gandim toti  la fel!

Pretul unei asemenea rulote, incepe de la 24.000 dolari 
Iata cateva imagini care vorbesc de la sine.

 


Sursa Foto

Ultima actualizare in

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.