Sari la conținut

Rulota Altea 542 PK, model despre care pot scrie ca face partea din gama de rulote Adria si a fost realizat la ceas aniversar, impreuna cu alte modele din aceasta serie. Acest lucru s-a intamplat la 50 de ani de la infiintarea firmei de rulote Adria, 1965-2015. Adaug cateva randuri despre modelul sloven Altea 542 PK, mai ales ca persoanele care au proiectat acest model, au dorit sa-i aduca un design dinamic, un interior destul de spatios, care sa vina in concordanta cu stilul de viata actual.

Cu o caroserie proiectata pe un sasiu Al-ko si cu un plafon din poliester rezistent la grindina, modelul de rulota Adria Altea, vine si cu o grafica exterioara destul de atragatoare, zic eu. Lungimea totala este de 7434 cm cu protapul inclus, iar ca si greutate, pot scrie ca MMA este de 1500 kg. Despre dotari, nu doresc sa le detaliez aici, ci las pe fiecare sa le descopere in imaginile postate.

Ce pot scrie, din recenziile descoperite pe net, este faptul ca interiorul satisface multe dorinte, tapiteria si culoarea mobilierului incanta ochii, o bucatarie destul de practica, iar aerul conditionat existent si incalzirea din pardoseala aduc confortul catre cerinta fiecaruia. De retinut ca pe langa incalzirea electrica din podea, mai exista si sistemul clasic de incalzire Truma.
Pretul, in acest an 2015, al acestui model rulota Altea 542 PK, este de 15 900 euro!


Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote. Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
adria-rulota
rulota-altea
adria-altea
altea-542
altea-frigider
altea 542 pk
altea-pat
altea-toaleta

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Rulota Altea 542 PK”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *