Sari la conținut

Rulota Bolwell Edge prin cateva randuri,  fiindca toti cei in care a intrat microbul rulotelor, cunosc faptul ca australienii sunt producatori de rulote de mult timp. Astazi am sa incerc sa fac o prezentare sumara a unei rulote made in Australia, rulota construita din fibra de carbon si care a fost conceputa de o compania Bolwell Corporation, companie remarcata prin fabricarea de cabine, carenaje si multe componente pentru camioane de aproape 50 de ani.

La acest model de rulota denumita Bolwell Edge, nu exista nituri sau suruburi pentru imbinari. Caroseria este lucrata dintr-o bucata, creand astfel o structura destul de puternica si rezistenta la apa bineinteles. Neexistand imbinari, este si normal ca apa sa nu patrunda. Fabricata inca din anul 2008, avand un stil aerodinamic, rulota Bolwell Edge are o greutate proprie de 1340 kg si o lungime de 4,75 m fara protap.

Designul elegant din interior a fost realizat pentru un spatiu confortant, ce include un dormitor, un spatiu pentru servitul mesei, un aragaz cu doua ochiuri, chiuveta din otel inoxidabil, frigider Waeco 140 l, un boiler Truma, sistem CD / Radio si un tv led de 22 de inch. O optiune ce trebuie luata in considerare, este bucataria slide-out, ce contine un aragaz si o chiuveta si pot fi folosite cand se ataseaza terasa rulotei.

Rulota Bolwell Edge

Pretul unui astfel de model incepe de la 48.990 dolari si ajunge pana la 59.000 de dolari, daca se adauga optiuni personalizate.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Rulota Bolwell-Edge Rulota Bolwell Edge
Rulota_Bolwell-Edge
Rulota-Bolwell_EdgeRulota Bolwell_EdgeRulota-Bolwell-Edge


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact