Rulota Bolwell Edge

Toti cei in care a intrat microbul rulotelor, cunosc faptul ca australienii sunt producatori de rulote de mult timp.

Astazi am sa incerc sa fac o prezentare sumara a unei rulote made in Australia, rulota construita din fibra de carbon si care a fost conceputa de o compania Bolwell Corporation, companie remarcata prin fabricarea de cabine, carenaje si multe componente pentru camioane de aproape 50 de ani.

La acest model de rulota denumita Bolwell Edge, nu exista nituri sau suruburi pentru imbinari. Caroseria este lucrata dintr-o bucata, creand astfel o structura destul de puternica si rezistenta la apa bineinteles. Neexistand imbinari, este si normal ca apa sa nu patrunda.
Fabricata inca din anul 2008, avand un stil aerodinamic, rulota Bolwell Edge are o greutate proprie de 1340 kg si o lungime de 4,75 m fara protap.

Designul elegant din interior a fost realizat pentru un spatiu confortant, ce include un dormitor, un spatiu pentru servitul mesei, un aragaz cu doua ochiuri, chiuveta din otel inoxidabil, frigider Waeco 140 l, un boiler Truma, sistem CD / Radio si un tv led de 22 de inch.
O optiune ce trebuie luata in considerare, este bucataria slide-out, ce contine un aragaz si o chiuveta si pot fi folosite cand se ataseaza terasa rulotei.

Pretul unui astfel de model incepe de la 48.990 dolari si ajunge pana la 59.000 de dolari, daca se adauga optiuni personalizate.
Rulota Bolwell-Edge Bolwell RV: Broken Hill - Brisbane Trip March 2011
Rulota_Bolwell-Edge
Rulota-Bolwell_Edge
Rulota Bolwell_Edge
Rulota-Bolwell-Edge


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.