Sari la conținut

Rulota Burstner Averso, un model rulota fabricat in 2008 si pe care l-am filmat intr-un parc rulote second hand Germania, in urma unei deplasari realizata de curand. Asa cum am scris intr-un articol din blog si anume despre faptul ca nu voi mai rata nicio ocazie de a filma ceva ce merita, la acest drum, am reusit sa realizez cateva filmari care vor apare pe Youtube BlogRulote.

Pe considerentul ca numarul de rulotisti in Romania este mereu in crestere, iar pentru cei care doresc sa descopere si sa afle ce inseamna aceasta nisa rulote sa afle cat mai multe, sper ca videoclipurile sa fie pe placul multora. Ma bucura faptul ca numarul celor care se aboneaza la canalul meu Youtube este progresiv, ajungandu-se la destul de multe vizualizari, aspect care ma determina sa continui ce am inceput.

Rulota Burstner Averso

Dar sa trec peste aceasta mica introducere si sa prezint acest model rulota Burstner filmat care, personal, mi-a atras in mod placut privirile. Caracteristicile tehnice care le-am aflat despre aceasta rulota sunt:
– lungime 730 cm;
– latime 230 cm;
– greutate proprie 1060 kg;
– greutate maxima admisa (MMA) 1360 kg;

Rulota Burstner Averso Fifty 500 TL, fiindca acesta este modelul, filmata in parc rulote Germania, ofera un confort pentru 4/5 persoane, printr-o configurare cu doua zone de odihna. Coltarul si cele doua paturi independente se pot observa in filmare, fara sa mai fac mentiunea ca respectivul coltar se poate converti in loc de dormit.

Modulul de bucatarie are in componenta un corp comun deasupra, constand intr-un aragaz cu trei ochiuri, o chiuveta apa calda/rece, alaturi de un blat extensibil. Micile sertare si acele module suspendate ofera destul de mult spatiu pentru vesela si cele necesare intr-o bucatarie.


Interesant este sistemul de inchidere/deschidere al acestora, printr-o modalitate care asigura o buna siguranta a obiectelor depozitate in momentul deplasarilor. Tot referitor la acest aspect, mai trebuie mentionate si modulele existente in zonele superioare ale rulotei, care se prezinta cu telescoape si sisteme de inchidere ce fac destul de greu ca obiectele depozitate sa poata cade.

Aceasta modalitate de a se pastra inchise usile unor dulapuri suspendate in timpul deplasarii este o obsesie a mea. Probabil cei care urmaresc videoclipurile mele au observat ca mereu incerc sa evidentiez aceste aspecte legate de usile superioare ale mobilei, in timpul unei filmari. Dar ca sa termin cu modulul de bucatarie, in componenta acestuia se observa un frigider cu congelator, destul de curat, marca Dometic.

Referitor la cabina de toaleta situata in mijloc, pot scrie ca nu este atat de spatioasa, in comparatie cu lungimea caroseriei. Nu este mica, dar probabil cativa centimetri in plus aduceau un mai bun confort interior. Un minus este lipsa dusului, mai ales ca exista acea cadita, iar ca si un plus, poate fi considerat amplasarea unei trape Heki de 44 cm x 44 cm ce ofera o buna luminozitate.

Sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma cu ventilare a aerului cald, iar parchetul care se observa, duce catre un aspect placut ochiului. De fapt, intreg interiorul este creat prin culori calde, care nu obosesc si care ofera practic o adevarata liniste.

Intreaga rulota se afla in stare foarte buna, nu am descoperit defecte si nici vorba de infiltratii. Ce nu am aflat, a fost pretul de vanzare, deoarece respectiva rulota inca nu a fost pregatita pentru a fi oferita unui cumparator.
Dar promit sa editez acest articol in momentul cand am sa aflu pretul. Nu-mi ramane decat sa te invit sa urmaresti acest videoclip, iar daca doresti sa afli cat mai multe despre rulote, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Rulota Burstner Averso parc rulote

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *