Rulota Caravelair Bamba 395T Luxe

Ofer spre vanzare o rulota marca Caravelair Bamba, model 395 T Luxe, care este fabricata in anul 1994 si detine o greutate proprie de 712 kg, MMA-ul fiind de 1000 kg.
Este un model realizat pentru confortul a 4 persoane, detinand doua spatii de dormit, constand in doua canapele cu masa si un pat fix si este ideal pentru cei ce isi doresc o rulota usoara, compacta si cu toate dotarile necesare pentru un sejur confortabil.

Rulota este dotata cu aragaz 3 ochiuri, chiuveta inox, frigider marca Electrolux cu functionare pe curent si gaz, sistem incalzire, o cabina pliabila toaleta, cu chiuveta si wc portabil marca Thetford Porta Potti (absolut nou), jaluzele atermice la toate geamurile, plase insecte si perdele, plasa insecte intrare, butelie originala, roata noua de rezerva, scarita, suport pentru doua biciclete si carlig antibalans Westfalia.
Cabina toaletei este pliabila, in sensul ca se poate restrange pentru a obtine mai mult spatiu disponibil.

Mai trebuie mentionat faptul ca detine o trapa tip luminator, care oferă lumină naturală direct de la sursa si optima pentru patrunderea aerului proaspat.

Detine un cort deschis, absolut nou, cu schelet aluminiu, cuie (tije), sfori si care a fost montat prima data pentru realizarea imaginilor acestui articol.

Rulota arata impecabil atat exterior cat si interior, fara defecte si probleme ascunse.

rulota
rulota-caravelair
rulota-spate
rulota-pat
rulota-interior
caravelair-bucatarie
cabina-toaleta
toaleta-caravelair
luminator-rulotaplasa-usa
portbagaj-rulota
rulota-cort
aluminiu-schelet

Pentru a descoperi cat mai multe anunturi din acest domeniu al rulotelor, click pe Rulote si Accesorii

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.