Sari la conținut

O firma germana, Sealander, cu sediul în Kiel, a proiectat in anul 2011, o rulota pana in 750 kg, o rulota care pluteste pe apa si care se poate deplasa cu ajutorul unui motor electric de 5 CP, ce se ataseaza in partea din spate a acestei rulote.

Aceasta rulota amfibie, denumita Schwimmcaravan, are un interior disponibil pentru sase persoane (zic ei pentru deplasare, nu pentru dormit), interior ce poate fi personalizat in functie de nevoile fiecaruia, cu mese si banci reglabile si detasabile.
Rulota are un sasiu rezistent la apa si cu toate elementele metalice galvanizate si cu o forma mai ciudata a caroseriei din fibra de sticla, caroserie ce are o podea dubla.
Caroseria este evidentiata prin ferestre panoramice si printr-o mare trapa ce se poate deschide pe trei sferturi din lungimea rulotei.

Rulota care pluteste pe apa

Pe site-ul lor oficial Sealander, pretul pentru o astfel de rulota incepe de la 15000  euro, pret in care se pot include cele necesare: bucatarie, toaleta ecologica si sistem incalzire.
Unde se adauga toate astea, la o astfel de dimensiune a caroseriei, numai ei pot sti!


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Iata un videoclip pentru a-si crea fiecare o parere.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *