Sari la conținut

Am facut o deplasare catre Olanda, pentru achizitionarea de rulota comanda Burstner pentru un coleg din forum si totul a decurs conform planului bine stabilit inainte de plecare. Despre rulota achizitionata, un Burstner Averso 465 TSpot scrie ca a avut un pret de vanzare de 11 450 euro, dar a fost negociata pentru suma de 10 500 euro, undeva in zona de nord a Olandei.

Este fabricata in anul 2008, are o greutate proprie de 1060 kg si 1360 kg MMA (masa maxim admisa). Ca si utilitati, detine o cabina de dush destul de spatioasa, boiler apa calda, frigider cu congelator separat, sistem incalzire cu ventilatie, rezervor apa curata si multe altele.

Un lucru care nu poate fi de negliijat, este certificatul TUV, ce permite deplasarea cu 100 km/ora, un lucru care pe mine personal, speram sa ma avantajeze la intoarcerea acasa, printr-o deplasare cat de cat mai rapida. Scriu cat de cat, deoarece am fost dezavantajat de un vant destul de tare, chiar de la plecarea cu rulota Olanda, cam pe majoritatea traseului. Au fost perioade cand vantul batea frontal si pot scrie ca prin unele zone, aveam senzatia ca parcursul traseului il faceam cu o parasuta in spate. Cunoscatorii stiu la ce ma refer.

Rulota comanda Burstner

Deplasarea pentru rulota comanda Burstner am facut-o cu colegul din forum, cel care detine un Jeep Renegade Trailhawk (citeste prezentarea), pentru care s-a luat in calcul in primul rand greutatea rulotei si care s-a comportat exemplar, iar eu chiar am ramas impresionat. Adaug si cateva imagini, alaturi de urarea facuta catre noul proprietar, sa o stapaneasca cu drag si vacante cat mai reusite, mai ales ca este un mare amator de concedii in Grecia!

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote.
Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.


Rulota comanda Burstnerinterior-buerstner

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact