Rulota comanda Bürstner

Am facut o deplasare catre Olanda in aceasta saptamana, pentru achizitionarea la comanda a unei rulote Bürstner.
Comanda a fost onorata pentru un coleg din forum si totul a decurs conform planului bine stabilit inainte de plecare.

Despre rulota achizitionata, un Bürstner Averso 465 TSpot scrie ca a avut un pret de vanzare de 11450 euro, dar a fost negociata pentru suma de 10500 euro, undeva in zona de nord a Olandei.
Este fabricata in anul 2008, are o greutate proprie de 1060 kg si 1360 kg MMA (masa maxim admisa).
Ca si utilitati, detine o cabina de dush destul de spatioasa, boiler apa calda, frigider cu congelator separat, sistem incalzire cu ventilatie, rezervor apa curata si multe altele.

Un lucru care nu poate fi de negliijat, este certificatul TUV, ce permite deplasarea cu 100 km/ora, un lucru care pe mine personal, speram sa ma avantajeze la intoarcerea acasa, printr-o deplasare cat de cat mai rapida.

Scriu cat de cat, deoarece am fost dezavantajat de un vant destul de tare, chiar de la plecarea din Olanda, cam pe majoritatea traseului.
Au fost perioade cand vantul batea frontal si pot scrie ca prin unele zone, aveam senzatia ca parcursul traseului il faceam cu o parasuta in spate. Cunoscatorii stiu la ce ma refer ironic

Deplasarea am facut-o cu colegul din forum, cel care detine un Jeep Renegade Trailhawk (citeste prezentarea), pentru care s-a luat in calcul in primul rand greutatea rulotei si care s-a comportat exemplar, iar eu chiar am ramas impresionat.

Adaug si cateva imagini, alaturi de urarea facuta catre noul proprietar, sa o stapaneasca cu drag si vacante cat mai reusite, mai ales ca este un mare amator de concedii in Grecia!

buerstnerrulota-comanda-burstnerinterior-buerstner

baie-buerstner

 


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.