Rulota cu patru roti

Exista si s-au creat tot felul de modele de rulote, dar iata ca s-a ajuns si la un prototip de rulota cu patru roti fata-spate, denumit Casara si creat de un olandez pe nume Arjan van den Berg.

Prezentat in februarie 2014 la salonul de rulote din Olanda, ce a avut loc in localitatea Leeuwarden, acest model de rulota a avut deja cateva comenzi, iar cei care fabrica acest model, au venit cu promisiunea ca in anul 2015 vor fi livrate peste 50 de unitati din primele modele realizate.

Modelul de rulota Casara cantareste 1160 de kilograme si este echipat cu un interior realizat din materiale usoare.
Noutatea este aplasamentul osiilor, fata-spate, o face mai stabila la drum si se poate elibera grija de amplasare a bagajelor, asa cum explicam in postarea Echilibrare greutate in rulota, pastrandu-se astfel un echilibru.

Pretul unei astfel de rulote incepe de la 32.500 euro, dar cred ca este un pret destul de mare, mai ales ca este un model de rulota inca necunoscut.
Am tot cautat sa descopar cateva imagini din interior, dar se pare ca singurele gasite sunt cele cu prezentarea modelului la salonul de rulote, insa videoclipul de pe youtube este destul de convingator.
caravan-Casara

rulota_casara

Casara-interiorosie-casara


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.