Sari la conținut

Rulota cu patru roti, un prototip de rulota cu patru roti fata-spate, denumit Casara si creat de un olandez pe nume Arjan van den Berg. Prezentat in februarie 2014 la salonul de rulote din Olanda, ce a avut loc in localitatea Leeuwarden, acest model de rulota a avut deja cateva comenzi, iar cei care fabrica acest model, au venit cu promisiunea ca in anul 2015 vor fi livrate peste 50 de unitati din primele modele realizate.

Modelul de rulota Casara cantareste 1160 de kilograme si este echipat cu un interior realizat din materiale usoare.
Noutatea este aplasamentul osiilor, fata-spate, o face mai stabila la drum si se poate elibera grija de amplasare a bagajelor, asa cum explicam in postarea Echilibrare greutate in rulota, pastrandu-se astfel un echilibru.

Rulota cu patru roti

Pretul unei astfel de rulote incepe de la 32.500 euro, dar cred ca este un pret destul de mare, mai ales ca este un model de rulota inca necunoscut. Am tot cautat sa descopar cateva imagini din interior, dar se pare ca singurele gasite sunt cele cu prezentarea modelului la salonul de rulote, insa videoclipul de pe youtube este destul de convingator.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota cu patru roti

Rulota cu patru roti


Casara-interiorosie-casara

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *