Sari la conținut

Rulota Dethleffs C-Trend 505 FSK, descoperit intr-un alt showroom din Olanda, m-a determinat sa realizez cateva imagini. Culorile pe exterior ale caroseriei si designul modern, prin anularea afisarii geamului frontal si a celui din spate, sunt aspectele care mi-au atras atentia.

Am citit pe afisul prezent cateva caracteristici si anume faptul ca greutatea proprie a rulotei este de 1140 kg, iar cea totala de 1500 kg. Nu este ceva iesit din comun, avand in vedere ca este un model recent.
Am mai specificat in articole din blog faptul ca majoritatea modelelor noi de rulote au greutati destul de mari. Rulota Dethleffs C-Trend 505 FSK avea anul de fabricatie 2016, iar pretul 18 950 euro. Mult, putin, nu ma pot pronunta!

Dupa care ca am patruns in interior, unde am descoperit o mobila si o tapiserie cu culori placute ochiului si lucrate cu gust. Cele trei spatii de odihna realizeaza un adevarat confort pentru o familie care este mai numeroasa, iar dotarile existente fac de asa natura sa satisfaca multe cerinte.

Am realizat cateva imagini cu acest model rulota care sunt postate in articol, doar ca m-a deranjat ceva si anume, spatiul destul de inghesuit, care face ca accesul printre modelele de rulote existente sa nu fie atat de lejer. In schimb, in sala unde se aflau modele de autorulote, a fost altcumva.

In final, pot scrie ca am ramas placut surprins de prezentarile de modele de rulote si autorulote existente in incinta acelui showroom din Olanda, de modul de abordare al clientilor si mai ales cum am primit raspunsuri la intrebarile mele.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
showroom
Rulota Dethleffs C-Trend 505 FSKmodel rulota Dethleffs in showroom din olandainterior rulota dethleffspat odihna rulota showroom din olandacabina toaletapret rulota showroom din olanda

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact