Sari la conținut

Rulota Dethleffs Camper 470, este un model de rulota care mi-a atras atentia prin caroseria care se prezinta curbata la toate colturile si prin spatiul disponibil in interior. Descoperit in traseul meu prin Olanda, am decis sa-l prezint prin cateva randuri, mai ales ca am realizat si cateva imagini ce vin in completarea datelor acestui model de rulota.

Cu un interior care m-a atras la modul placut, rulota Dethleffs Camper 470 a fost realizat pentru confortul a patru-cinci persoane. Cu o greutate proprie de 1080 kg si 1350 MMA (maxim total admis), acest model dispune de multe optiuni, pe care le-am descoperit prin interior si care s-au observat bineinteles si cu ochiul liber, o trapa destul de mare la acoperis, usa de la intrare este prevazuta cu geam de vizitare, invertor / încarcător, o bucatarie cu un design destul de modern.

Rulota Dethleffs Camper 470

Ce nu ma incanta este pretul, destul de mare, rulota pe care am vizitat-o avand oferta de 19 900 euro.
Intradevar, scria ca este model 2015, dar nu consider ca este un pret rezonabil, in comparatie cu alte modele de rulote de generatie asemanatoare. Cu scuzele de rigoare, am omis sa pozez in baie.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Rulota Dethleffs Camper 470
Rulota Dethleffs Camper 470
dethleffs-coltar
dethleffs-dormit
bucatarie-dethleffs


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact