Rulota Dethleffs Camper Lifestyle

Cateva randuri despre model de rulota Dethleffs Camper Lifestyle, descoperit intr-un parc de rulote second hand in Germania si care mi-a atras privirile.
Nu doar designul exterior m-a incantat, ci si interiorul, cel in care am descoperit o lucratura a mobilei si o tapiterie pentru care am numai cuvinte de lauda.

Cu o greutate proprie a caroseriei de 1200 kg, MMA 1500 KG si o lungime de 510 cm fara protap, rulota Dethleffs Camper Lifestyle fabricata in anul 2006, ofera un sentiment enorm de spatiu pentru confortul a patru-cinci persoane, cat si prin oferirea de spatii depozitare in dulapuri superioare si inferioare.

Nu scriu de dotarile avute, fiindca cateva se observa in imaginile realizate.
Ce pot scrie insa este faptul ca m-a incantat acel pat suspendat si mai ales fixarea lui, care din punctul meu de vedere este de real folos.

Las imaginile sa vorbeasca de la sine, nu inainte de a scrie ca pretul pentru acest model de rulota era de 10 700 euro.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Rulota Dethleffs Camper Lifestyle Camper Lifestyleinterior Rulota Dethleffspat Dethleffsdormitor Rulotapat-matrimonial rulota dethleffs

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.